Nejste přihlášen/a.
Znáte tuto stránku a nebo chodíte na ni jak čtením tak i dotazy.
Neví někdo proč již cca 2 měsíce se neodpovídá na dotazy?
Respektive poslední odpověď je z 31.1.
odpověď od zdroje:
...od 1. 2. 2019 se mnou ukončili spolupráci...
...plánujeme nějaké jiné stránky, na kterých budeme pokračovat...
Zajímalo by mě , možná i někoho jiného zda ty nezodpovězené otázky co se množí na původním autowebu dr. Berana přijdou vniveč nebo budou pčesunuty na nové stránky kde bude na ně pan doktor postupně odpovídat.
Stále čekám, nevím co se děje. Musíte se zeptat jeho vedení.
Jak jednoduché, kouknete na stránky a kliknete na kontakty.
Ještě že tu jsou šikovní rádci.
Jen tak mezi námi: Odpovědi JUDr Berana byly většinou vyhýbavé a dost často, cca z 20-30% hodně nepřesné a nebyly v souladu se zákonem. Sám jsem ho několikrát nachytal na nesmyslných odpovedích. Takže se nedivím, že s tím praštil.
Milane, pokud budeš chtít důkazy, vím o nich, ale nevím, zda se mi podaří je po těch změnách na autowebu.cz dohledat.
Pavle, psal jsem panu Beranovi, že s některou odpovědí nesouhlasím, dodal jsem mu stanovisko jiného právníka. Jemu jsem zase zaslal jinou pravdu, kterou on doložením předpisu rozcupoval.
Nedovolím si sdělit, kolik % odpovědí je chybných, ale jako každý člověk se může mýlit v názoru na předpis. To jsme si i zde vyříkali.
Přeji hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.