Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu si udelat ridicsky prukaz?

Od: jarda123* odpovědí: 7 změna:
Dobry den chtel jsem se zeptat pred 2.5 lety me chytli ridit bez papiru a pod vlivem dostal jsem 41 000 pokutu a 2 roky zakaz . zakaz mi skoncil ale pokutu jsem nezaplatil znemoznuje mi ta pokuta udelat si konecne ridicsky prukaz? Dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Náhradní trest tam náhodou nebyl? Jinak na jistotu vám to řekne příslušný soud (tedy pokud jste byl odsouzen).

hodnocení

1x
Víš co, jezdíš bez not, chlastáš a jako třešničku na dortu neplatíš pokuty.
Co s tebou? Nejlepší bude, když budeš navždy chodit pěšky.
Osobně bych za chlast a fet sbíral papíry doživotně. A když chlastáš ještě před tím než máš papíry...
jarda123*
hodnocení

Mladistva blbost vratil bych to zpet . . . kazdopadne jste mi moc neporadil
No jo. Mladická nerozvážnost. Soused si takhle před mnoha a mnoha lety odseděl devět let natvrdo. Ale život to tomu zabitýmu už nevrátilo.
Na tohle jsem prostě pes.
jarda123*
hodnocení

Ooravdu to byla jen hloupa klukovina ktere lituji prisel jsem kvuli tomu I o prvni praci proto jsem ani nebyl schopen to nejak urovnat kdyzbyste nekdo vedel zda to opravdu jde at muzu jezdit do prace budu moc rad dekuji

lmgify
hodnocení

1x

Myslím, že si řidičák udělat můžeš (viz také odstavec 5), ale nejsem právník. Zašel bych se zeptat na obecní úřad. To oni vydávají řidičáky a budou vědět, jestli by ti ho mohli vydat.

lobo*
hodnocení

0x

No, být Tebou v první řadě bych řešil tu pokutu! To že se zatím nikdo neozval, ještě neznamená, že se jen tak vypařila. Až to budeš nejméně potřebovat (čekat), tak Ti na dveře zabuší exekutor s daleko vyšší částkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]