Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtel jsem se zeptat pred 2.5 lety me chytli ridit bez papiru a pod vlivem dostal jsem 41 000 pokutu a 2 roky zakaz . zakaz mi skoncil ale pokutu jsem nezaplatil znemoznuje mi ta pokuta udelat si konecne ridicsky prukaz? Dekuji.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Co s tebou? Nejlepší bude, když budeš navždy chodit pěšky.
Osobně bych za chlast a fet sbíral papíry doživotně. A když chlastáš ještě před tím než máš papíry...
No jo. Mladická nerozvážnost. Soused si takhle před mnoha a mnoha lety odseděl devět let natvrdo. Ale život to tomu zabitýmu už nevrátilo.
Na tohle jsem prostě pes.
Na tohle jsem prostě pes.
lmgify
1x
Myslím, že si řidičák udělat můžeš (viz také odstavec 5), ale nejsem právník. Zašel bych se zeptat na obecní úřad. To oni vydávají řidičáky a budou vědět, jestli by ti ho mohli vydat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]