Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klakson pořád troubí po zimě + blbly blinkry

Od: dan* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den , mam VW Polo mk.3 ..1998, auto stálo 2měsíce venku v zimě a když jsem ho teď na jaro nastartoval,projel ho a všechno se zdálo v pořádku, fungovalo dobře..za cca 2 dny když jsem s ním jel tak mi začali blbnout blinkry ..svítily, blikali jak se jim chtělo a poté za cca den když bylo vypnuté tak začal sám od sebe houkat klakson.. po odpojení pojistek pod palubovkou a i na baterce houkal pořád vesele dál, což znamená že je natvrdo připojenej k baterce...tak jsem musel odpojit baterku aby přestal..dnes jsem vrátil pojistky kam patří nastartoval ,projel jsem ho a vše fungovalo dobře..blinkry, světla i ten klakson fungoval dobře..no asi za hodinu opět začal houkat tudíž jsem už rovnou odpojil baterku...dostala se tam voda po zimě a je tam buď zkrat nebo fakt nevím co jinýho? nevíte co s tim mam dělat? nebo to mam dát rovnou nějakýmu autoelektrikáři? Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

blinkry+klakson , to bude nejspíš problém s alarmen(znám s oktávky) Takže vyřadit a jezdit-nejspíš autoelektrikář

dan*
hodnocení

No s tim alarmem..vyhodilo mi to i central takže to bylo odemknutý ale ten central v tom autě nefunguje..nebo nefungoval. To je to divný právě..

hodnocení

1x

"nebo to mam dát rovnou nějakýmu autoelektrikáři?"

Nejrozumnější řešení. Z tvého popisu těžko soudit na konkrétní závadu, snad jedině někdo, kdo takové Polo má a už se s tím setkal.

hodnocení

0x

já bych si tipnul- všechno je tady... bude tam nějaký zkrat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]