Nejste přihlášen/a.
Renault laguna II rv 2001 motor 1,6 16v 79 kW typ BGOA05
Přijel jsem do práce a po 8 hodinách jsem už nenastartoval nereaguje na roztaženi pouze točí ani neškytne před dvěma měsíci výměna svíček, kabelů
Na co jse popřípadě zaměřit jinak vždy jezdilo bez problémů děkuji
0x
Buďto nemá palivo, nebo jiskru, nejprve zjistit co. Roztlačovat se nemá, je riziko, že se dostane palivo do katalyzátoru a způsobí jeho poškození. Občas dochází k omylu při diagnostice, kdy poté co se roztlačovalo, je přerušeno dodávání paliva avšak ne z důvodu závady, ale díky tomu, že software řídící jednotky motoru poznal potíže se startem a palivo utnul z důvodu ochrany katalyzátoru. Proč se měnily kabely, nemůže to mít spojitost?
0x
Co ještě zkusit start s náhradnim klíčkem?
Nemá to nákej dodělavanej alarm?
Pojistky všechny o.k.?
Poslechnout si u zadních sedadel jestli se po rozsvícení kontrolek rozběhne čerpadlo v nádrži
V motoru najít přívod do lišty vstřikú odpojit dát nadobu a skusit jestli poteče benzín
Zeptal bych se jak můžu zjistit že mi do motoru jde benzín dá se třeba odpojit nějaká hadička abych si byl jistý
0x
Laguna s tímto motorem je naprosto spolehlivá.Takže-chce to diagnostiku a také mrknout na rozvody,jestli není z nějakého důvodu volný-tedy přeskočený řemen.Také může zapracovat kuna.Ráda má kabely a deku pod motorem.
Po oddělení zadních sedadel kde se nachází čerpadlo jsem zjistil že nevypadáva žádné zvuky
Po odpojení hadičky s následným startováním žádný benzín nešel ven tudíž to vypadá na vadné čerpadlo
Akorát teď nevím jestli objednat viz odkaz autodily-jama.cz/...
Poněvadž jsem se doslechl že by tam snad měli být čerpadla dva které tedy koupit budu rád za každý odkaz
Všem díky díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.