Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prostor ve felicii pro převoz materiálu

Od: denissss22 odpovědí: 9 změna:

Zdravím. Vejdou se plaňky 150 cm dlouhé do felicie za zadní sedačky? Aby šel zavřít kufr? Děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

denissss22
hodnocení

Pardon, za přední sedačky myslím. Mezi přední sedačky a zavřený kufr.

Jestli myslíš položit opěradla a využít prostor od předních sedadel až do kufru tak ano. Pokud myslíš něco jiného, tak to příště popiš srozumitelně..Vozil jsem kdysi i větší věci, stačí položit opěradlo spolujezdce a vejde se ti až do kufru přes dva metry. Přesně už to nevím, je to dlouho.

hodnocení

0x

Promiň, ale ty nemáš metr? Já to za tebe měřit nebudu*bzum*

doplněno 15.03.19 13:25:

@denissss: Tak to jsi na tom stejně jako já. Jen s tím rozdílem, že až budu tu informaci potřebovat, tak si někde po sousedech tu Feldu seženu a změřím si to*smich*

denissss22
hodnocení

Kdybych měl auto u sebe, tak si to asi změřím pane bože. *zed*

krtek66
hodnocení

0x

v krátké felici jsem odvezl rohovou vanu Rosa 2 od Ravaku...tam se toho vejde...

hodnocení

0x
Mohl bych změřit u Felicie kombi, u krátké nevím

rozdíl Hatchback - Combi je 35 cm

hodnocení

0x
@denissss22
U Felicie kombi se vejdou palubky dlouhé mezi přední sedadlo a zavřeny kufr 190 cm v pohodě a když je krátká Felda kratší o tech asi 35 cm,jak říká @mikihans ,tak by to mohlo vyjít

hodnocení

0x

Normálně ,když je třeba,tak v pohodě takto vzu dvoumetrovou vodováhu.ale to jen jakobyj jedno prkno!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]