Zdravim chlapy. Kdyz jsem to sesadil a chtel natocit tak mi to starter neutahne rozvody jsou dane tak jak byli na risky klika se tocila taky krásně. Ale kdyz s tim tocim pro vyndanich vstrikovacich triskach tak mi v sacim potrubi nejak divne hučí. Mohl by mi nekdo prosim poradit co by to mohlo byt a co a tim?
To jsi si dělal generálku sám a nebo u někoho? Pokud u někoho, tak mu odvez motor zpátky, ať to opraví. A pokud jsi dělal generálku sám, tak to tam taky odvez. Třeba to bude potřebovat pořádnou generálku.
Jedine že by kolečko rozvodu drelo o blok jestli tam byla vůle to by vysvětlovalo to zvuky a to že to nechystá. Ale nevím
terorista
Ono by to asi chytlo protoze kdyz vyndam 2 vstriky tak s tím starter sice blbe otoci ale z vyfuku se zacina pokurovata ty zvuky jssou divný ze jdou ze saciho potrubí. A kdyz tam dam vsechny 4 vstriky tak s tim starter nehne
Tak jsem dneska zase zkousel otacet s motorem a normalne s nim otocim lehce ručně. Ale starter a tim nehne. Zkousel jsem jeste jeden ten je 100% funkcni a stejně nic. Ale prijdde mi kdyzz ho otocim starterem bez trysek tak mi hází trochu setrvak. Nevim jestli by to mohla byt příčina a uz vunec ne proc by házel. Diky za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.