Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zetor 6718 po komletni go motoru nechytá

Od: traktorista odpovědí: 15 změna:
Zdravim chlapy. Kdyz jsem to sesadil a chtel natocit tak mi to starter neutahne rozvody jsou dane tak jak byli na risky klika se tocila taky krásně. Ale kdyz s tim tocim pro vyndanich vstrikovacich triskach tak mi v sacim potrubi nejak divne hučí. Mohl by mi nekdo prosim poradit co by to mohlo byt a co a tim?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
To jsi si dělal generálku sám a nebo u někoho?
Pokud u někoho, tak mu odvez motor zpátky, ať to opraví. A pokud jsi dělal generálku sám, tak to tam taky odvez. Třeba to bude potřebovat pořádnou generálku.

ondra45*
hodnocení

2x
Podle mě to budou buď Rozvody a nebo se to kouslo na nějakém válci
traktorista
hodnocení

Rozvody byli na riskach a motor se jeste natočil
terorista
hodnocení

Motor jeste nenatocil jenom otacel starterem
traktorista
hodnocení

Jsem jeste nenatocil

hodnocení

2x

Co takhle s tím motorem zkusit otočit ručně přes matku na řemenici na klice? Jestli s ním ručně otočíš, hledal bych chybu ve startéru.

traktorista
hodnocení

A vule ventilu hsem udělal vsechny na 0.25
ondra45*
14.03.19 20:07
ondra45*
Jedine že by kolečko rozvodu drelo o blok jestli tam byla vůle to by vysvětlovalo to
zvuky a to že to nechystá. Ale nevím
terorista
hodnocení

Ono by to asi chytlo protoze kdyz vyndam 2 vstriky tak s tím starter sice blbe otoci ale z vyfuku se zacina pokurovata ty zvuky jssou divný ze jdou ze saciho potrubí. A kdyz tam dam vsechny 4 vstriky tak s tim starter nehne

ondra45*
hodnocení

0x
Tak jediná možnost. Buď špatný ventily co nesedeji takže prebrousit a nebo těsnění po hlavou v pr...
007cz
14.03.19 23:06

Nesmysl

traktorista
hodnocení

Tesneni jsou nove a hlavy jsou dělané. A starter fungoval do posledni chvile takze vy to nemelo být ním. Jinak diky za radyy

hodnocení

0x

Môže to byť batériou,štartérom alebo zle nasadeným vstrekovacím čerpadlom.

doplněno 16.03.19 10:27:

Môže to byť príčinou,ak si zotrvačník nesadol presne na kľuku alebo nebodaj hádzala kľuka,tak na venci a pastorku štartéra dôjde k zaseknutiu zubov.

traktorista
hodnocení

Tak jsem dneska zase zkousel otacet s motorem a normalne s nim otocim lehce ručně. Ale starter a tim nehne. Zkousel jsem jeste jeden ten je 100% funkcni a stejně nic. Ale prijdde mi kdyzz ho otocim starterem bez trysek tak mi hází trochu setrvak. Nevim jestli by to mohla byt příčina a uz vunec ne proc by házel. Diky za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]