Nejste přihlášen/a.
V dubnu mě to čeká. Už léta to praktikuju tak, že si to domluvím s místním servisem, ráno k nim odvezu autí a odpoledne, nebo výjimečně někdy až druhý den si autí odvážím s platnou STK, vyměněným olejem, opravami drobných závad a o 2 až 3 litry lehčí šrajtoflí. Mě to za ten klídek stojí - nejsem žádnej sociální případ.
A zajímalo by mě, jaká je praxe ostatních řidičů. Jezdíte na technickou sami, nebo to svěřujete za peníz někomu k vyřízení?
Teď jsem nechal STK dělat. Jedinkrát v životě jsem tam jel sám a dívat se na Ty arogantní ksichty a poslouchat Ty přechytralé žvejky prostě NEDÁVÁM. Můj mechanik auto připraví, opraví závady, seřídí světla, geometrii...atd.Celkově prohlédne a auto na STK odveze a vždy projde. Je to pár stokorun navíc, ale zdraví mám jen jedno ...
Na STK jezdím sám/a
Na STK jsem vždy jezdil a jezdím sám. je to levnější a i časově méně náročnější. Hlavně když vím, že je na autě "něco" špatně, tak to řeším hned a nečekám až na STK, která je jednou za dva roky. Taky znám mechaniky, kteří jsou schopní vyměnit i trochu rezavý výfuk, který by normálně prošel. Nebo vymění čepy a stejně je z STK vrátí skrz něco jiného. Já jsem vždy prošel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.