Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zinkování drobností - Severní Morava

Od: baltik® odpovědí: 14 změna:

Kde mi doporučíte si zajistit žluté zinkování drobností na auto? Jedná se o doplňky z motorového prostoru, nějaké příruby, šrouby,plechy. Max 2 kila. Na netu jsem něco našel, ale pokud tam obsluhují celé kamiony a já tam příjdu s krabicí od bot, to by byla ostuda :D

doplněno 13.03.19 10:22:

EDIT: Ostravsko, Novojičínsko, Frýdecko-Místecko, Opavsko

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gum
hodnocení

2x

Osobně 2kg Prostějov Galva do 3 mocného chromu (žlutý zinek). 6ti mocný EU zakázala cca 4 roky.

Není tak čučavý, ale žlutý je.

Olomouc nikdy a Vyškov jsou líní a musel jsem po měsící díly přebrat tak, jak jsem je tam dal, jinak by je postrácely.

Prostějov do týdne 200kč za 2kg a nic neztratili a milý přístup.

hodnocení

Děkuji, jsem z Ostravy, ale občas projíždím kolem, tak pouvažuji.

dvr
hodnocení

2x

V oboru dělám - vychodní čechy, takže vám moc nepomůžu. Ale takové zakázky bereme, ale popravdě je to opruz. Proto se dává vyšší cena a vím, že galvanovny kolem to neberou vůbec. Radši přijít o 200 než se pak s někým dohadovat, že jsem ztratil šroubek. Většina firem jede série po kamionech.

hodnocení

Děkuji za kvalitní názor.

krtek66

ono když ztratíte šroubek, který je běžný, tak vám hlavu nikdo neutrhne...ale když ztratíte nějakej, kterej nejde nahradit nebo z důvodu originality musí být přesně taký a to je taky důvod proč ho objednatel chce renovovat a zinkovat, tak jo..nehledě na to, že když mám takové drobné věci tak za dobu praxe bych už měl nějakej systém jak to neztrácet...třeba si z toho udělat "korálky"...

hodnocení

0x

Zkuste kontaktovat tuto /... párkrát jsme využili jejich služby i pro "pár kilo", zinkovna je ve Fulneku, sídlo v Nýdku, jsou tam kontakty...co třeba TERMODIFUZNÍ ZINKOVÁNÍ, je to pro drobné díly...

krtek66
hodnocení

0x

Co je pro tebe severní Morava? Galvanická zinkovna je ve Šternberku, Olomouci, Prostějově...skoro v každém druhém větším městě

hodnocení

Ok, to jsem přepískl...Ostravsko, Novojičínsko, Frýdecko-Místecko, Opavsko. Ano, vím že jich je mraky, ale jak asi přistupují k zákazníkum, co mají v krabici 1 kilo šroubků? Máte zkušenost?

krtek66

Ne nemám, ale pokud dělají pro soukromníky tak musí brát i krabici od bot. Někde za malé množství dávají příplatek k ceně..např. Galvena v Otrokovicích. Otevři si google mapy a napiš galvanické zinkování. Najde ti to firmy

lukasf*
hodnocení

0x
Zajeďte si do Frenštátu do firmy GALMAT zinkování s.r.o. , pozinkují všechno, berou od jednoho ks.
hodnocení

Tam jsem psal e mail, bez odpovědi. Tak asi osobně...Až najdu odvahu, tak to zkusím :D

hodnocení

0x

MASSAG Bílovec.

Vždy jsem tam přišel jen s dílem v ruce a chtěl to bez dokladu...

p. Švagerová 1 patro zinkovna

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]