Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den ve spolek
Dělám profesní papíry v autoškole a toto zitra a ve čtvrtek jsou poslední dva dny školení pak testy
Problémy je vtom že jsem včera se zranil tak moc nemohu chodit nohou a ruku taky jsem si ošklivě poranil při běhu
Jde o to že mám mít ještě jízdy v autoškole v nákladním vozem ty dva dny
Pochopí to že nemohu řídit v tomto stavu jakým jsem
I zákon říká že nemohu jezdit ve stavu ve kterým jsem
Mohu pak nastoupit na testy profesní způsobilosti když neodjezdim ty dva dny při školení
V závěru budu mít stejně jenom mít testy
Měly by mne pustit testům?
Dělám profesní papíry v autoškole a toto zitra a ve čtvrtek jsou poslední dva dny školení pak testy
Problémy je vtom že jsem včera se zranil tak moc nemohu chodit nohou a ruku taky jsem si ošklivě poranil při běhu
Jde o to že mám mít ještě jízdy v autoškole v nákladním vozem ty dva dny
Pochopí to že nemohu řídit v tomto stavu jakým jsem
I zákon říká že nemohu jezdit ve stavu ve kterým jsem
Mohu pak nastoupit na testy profesní způsobilosti když neodjezdim ty dva dny při školení
V závěru budu mít stejně jenom mít testy
Měly by mne pustit testům?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4x
Ty nemáš telefon? A nemůžeš si do té autoškoly zavolat a domluvit se, jak to řešit? To si fakt děláš srandu, že se na to ptáš tady![]()
Upozornění od sys milancukrar 12. 03. 2019 16:44:00
Pokud nechceš odpovídat, nemusíš, ale nepiš že si má zavolat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]