Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GO přední nápravy

Od: punker* odpovědí: 2 změna:
Zdarec mám v plánu nechat vyměnit celou sadu ramen na audi a4 b6 1.9tdi 96kw r.v.2003. S tím bych asi měl nechat vyměnit i tlumiče, horní uložení,prachovky a dorazy tlumičů, ale nikde nemůžu najít ty gumové podložky co jsou jakoby nad a pod pružinou, nevíte někdo název, nebo se to nemění? :D Jinak je to dovoz z Itálie a na tachometru má 220tis.km,ale jestli skutečných to těžko říct :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Na rozkresu to vidim jako součást misky (v odkazu díl 2 spring disc lower)... Pokud neni rozmydlená tak bych nechal původní... Zkus přes Audi a pokud v ČR "nemáme"tak v D nebo A, např. na Forda v D mají spoustu dílů i jednotlivý drobnosti samostatně, v ČR jedine komplet... Kupodivu díly v D vyšly i levněji, někdy i o třetinu a zatim všechno bylo do druhého dne...

audi.7zap.com/...

hodnocení

0x
Ja jsem to minule nemenil, nic jim nebylo a kdyz se podivam do katalogu tak jsou jen soucasti misky. Tlumice jsem daval bilstein a jsou tvrdsi. Komfort sel do kytek. Na zadni napravu bych uz nedal plynokapalinove. Jen olejaky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]