Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera ve zpetnem zrcatku

Od: jurajjuraj* odpovědí: 4 změna:

je tu nekdo kdo ma zkusenosti s kameroudo auta NAVITEL MR250? je to kamera ve zpetnem zrcatku + zadni kamera

mam ted navitel r600 a ta na bezne nataceni bohate staci, kvalita obrazu je lepsi nez byla u Mio za 5 tisic, chci dat kameru i dozadu a ted mi jde o to jestli koupit jeste jednu R600 nebo koupit tu sadu se zrcatkem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Dá se koupit kamera v zrcátku i se zadní kamerou.Měl jsem dvě kamery v zrcátku a obě se projevily jako čínské šunty.

prin

Ono dost záleží jakou koupíš. Třeba soused má něco podobného a docela si to chválí.

jurajjuraj*
hodnocení

no tahle by mela mit taky zadni kameru ale o tu by mi ani tak neslo, protoze tu co mam ted vepredu bych dal dozadu, me spis jde o kvalitu videa, jinak ze to bude vyrobeno v cine tak s tim pocitam

prin

Tak pokud chceš čistě jenom kameru dozadu, tak kup další. To v zrcátku jedině pokud chceš například při couvání vidět obraz nebo tam může být navigace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]