Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pásky na vnitřní manžetu u kola

Od: creepy odpovědí: 3 změna:
Zdravim,povolila se mi ta paska co se dava na manzety,mohu použít tuhle misto ty klasicky?Jde mi o to aby mi nejak nerozrizla manzetu,kdyz budou kola v rejdu,diky.
Pásky na vnitřní manžetu u kola

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pokud je na poloosu tak ano tam ničemu překážet nebude

pokud na homokloub tak se to musí zkusit neb by mohla při otáčení škrtat o těhlici a to by byl brzo malér

já bych koupil ty plechový co se zacvaknou konce do sebe a stáhne kleštěma

já to stahuju štípačkama na vytahování hřebíků

olinl

Souhlas s dabel. Doplním, že Škoda Favorit a Felicie potřebuje na uchycení manžety na homokynetický vnější kloub u kola pásku, kterou popsal dabel tj. poloosy-a-homokineticke-k/... . Klasickou hadicovou sponu se šroubovým mechanismem tam není dobré dávat, ten šroubový mechanismus naráží na těhlici. Zkoušel jsem dát i "hadicovku"na vnitřní kloub -tedy tam kde nepřekáží, ale protože nepruží, tak se během pár dní natáhla nebo praskla, už si nevzpomenu-koupil jsem tedy to co tam patří, tedy tu sponu co je na obrázku a koupil v Autokelly kleště na tyto autospony za cca 300, -Kč. Tu "hadicovku"ti nedoporučuji tam dávat, výrobci by ji tam dávali už z výroby sami, kdyby to fungovalo..

hodnocení

0x

Nelze kategoricky odpovědět. Je nutné zjistit ve všech polohách kola, hlavně krajních, zda se utahovací mechanizmus manžety všude vejde. Pokud ano, použití vcelku nic nebrání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]