Nejste přihlášen/a.
pokud je na poloosu tak ano tam ničemu překážet nebude
pokud na homokloub tak se to musí zkusit neb by mohla při otáčení škrtat o těhlici a to by byl brzo malér
já bych koupil ty plechový co se zacvaknou konce do sebe a stáhne kleštěma
já to stahuju štípačkama na vytahování hřebíků
Souhlas s dabel. Doplním, že Škoda Favorit a Felicie potřebuje na uchycení manžety na homokynetický vnější kloub u kola pásku, kterou popsal dabel tj. poloosy-a-homokineticke-k/... . Klasickou hadicovou sponu se šroubovým mechanismem tam není dobré dávat, ten šroubový mechanismus naráží na těhlici. Zkoušel jsem dát i "hadicovku"na vnitřní kloub -tedy tam kde nepřekáží, ale protože nepruží, tak se během pár dní natáhla nebo praskla, už si nevzpomenu-koupil jsem tedy to co tam patří, tedy tu sponu co je na obrázku a koupil v Autokelly kleště na tyto autospony za cca 300, -Kč. Tu "hadicovku"ti nedoporučuji tam dávat, výrobci by ji tam dávali už z výroby sami, kdyby to fungovalo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.