Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik za toto auto dostanu?

Od: forsaleaudi odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, nemáte náhodou někdo ponětí za kolik by se dala prodat Audi A4 1.9TDi 96KW, rok výroby - 2004, najeto - 69000km, výbava S-line, sedan, jsem 1. majitelem, servisní knížka v pořádku(servisované auto)atd. Děkuji mockrát za Vaše rady a reakce na můj dotaz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

perda*
hodnocení

1x

Bazar bez protiúčtu 220 - 240tis., prodej na přímo 250 - 280tis. Můj odhad.

cyril*
hodnocení

0x

Prodejní cena je vždy taková, na jaké se dohodnete s kupujícím. Vše ostatní jsou jen dohady či spekulace.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

Takové auto je škoda prodávat, srovnatelné audiny v SRN mají najeto přes 150 - 200 tis. i více km a prodávají se kolem 8-9 tis. eur

andromeda*
hodnocení

0x

tak jestli je starsi tak min jak 250 000 ale pokud je vdobrem stavu tak aj 250 000 a vic:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]