Dobrý den. Mám problém dával jsem po tmě autobaterii do auta a dal jsem ji obráceně. Nevím co stim teď je jestli jen pojistky nebo řidiči jednotka ale dal jsem nejdřív drat + na baterii - a pak - na + hodilo to jiskru tak jsem to hned dal pryč ani ne sekunda pak jsem ji zapojil správně a vůbec nic nefunguje ani 1 věc jak kdybych tam baterii neměl co stim prosím. Ano jsem blbec měl jsem dávat pozor ale teď už je pozdě tak prosím o pomoc.
Projdi pojistky i hlavní za baterkou. Sice neřeší přepólování, ale něco za pojistkou mohlo jít do zkratu a pojistka shořela dřív než se odpálily švábi v ŘJ Držim palce
Směr odborný servis. Nejspíš to nepřežila ŘJ a k tomu možná i další elektronika. Bohužel auta obvykle nemají proti těmto omylům žádné jištění.
@jmlc: Máš sice pravdu, ale ty pojistky jsou zatraceně pomalé na to, aby zachránily elektroniku. To by uměla jedině elektronická pojistka a ta v autech běžně nebývá.
Bez měření není vědění. Opravdu to může být nějaká pojistka. Ale i cokoliv jiného. Spíš by mě zajímalo, jak se to vůbec může stát, když mají kontakty různé průměry. Asi když to nejde silou, jde to ještě větší silou.
honza3*
Jak jsem psal dělal jsem to po tmě a jen jsem to přiložil a jiskra a hned jsem to dal pryč jen jiskry přeskočila nic víc a u starších aut jako mám já tak jsou průměry stejný.
Vcelku jednoduše plus je větší, takže tak jak píše první dal plus kabel na minus pol to jde v pohodě, jen nejde tak dotáhnout no a pak už je pozdě na to že minus kabel napasuje na plus pól.
Ono záleží na autě ... třeba na škodovce jsou takové plíšky - pojistky hned v plastu nad baterkou... možná je upálena, ideální stav a minimální škody. Musíte prostě jít po směru proudu - hledat přepálenou pojistku.
Moje oblíbená odpověď - pokud vůbec netušíte, zavolejte si na pojišťovnu - povinné ručení má asistenční služby, které často bývají "příjezd a práce mechanika do x hodin zdarma" - materiál (pojistka) se platí z vašeho.
doplněno 07.03.19 13:46:
Těch pojistek jsou na cestě i 3 sady... váš vůz neznám. Jedny pojistky jsou snad u všech vozů pod volantem... jedny v krabici v motorovém prostoru.
Než bych kupoval ŘJ, asi bych si zavolal servisáka... přece nebudete testovat způsobem "koupím, vyměním, uvidím..."
honza3*
Koukal jsem a hned vedle baterie je krabicka tak se kouknu co v ni je a kdyztak vyměnim ty pojistky všechny co budou špatný a když to Furt nepůjde tak nejspíš nová řidiči jednotka tedy?
honza3*
Tady jde o to ze kdybych to dal do servisu tak mě to vyjde na 3x větší peníze jen za servis než součástky takze kdybych si to vše vyměnil sám tak je to o hodně levnější takže to vše prijdu přeměřim a zítra nápisu jak to dopadlo.
asd1
Projdi pojistky, je dobré měřit od baterky kam jde/ nejde proud (stačí drátek a žárovička když neni multimetr). Baterku to na 99,9% odpálit nemohlo. Tipuju hlavní pojistky když nejde nic...
@asd1 - samozřejmě souhlasím - já jednou dal nabíjet baterku Levou místo Pravé a ze zvyku prostě na starém trafu napojil nabíječku... zapojil, dráty se zvedly ... začoudilo se v nabíječce a dráty klesly
Baterka byla ok, stačilo jen nakoupit novou chytrou nabíječku...
Mám starší auto Nissan primera 1998 rok výroby takže nejdřív zkontrolovat pojistky když budou špatné pojistky tak řidiči jednotka (stojí 900 takže to tak či tak nebude tak drahé)
Ale preventivní kontrola AKB neuškodí?Stalo se obdobné a obě baterie explodovaly (kompresor dkxxx),na oa ( minimem elektroniky) baterka naoko dobrá,skutečně pak KO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.