Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta VTP - kde zjistim den kdy vyprší platn

Od: evelinaeva odpovědí: 11 změna:
Mám platnost STK vyznacenou na SPZ jako 3/2019. Nemůžu najít velký technický průkaz, přestěhovali jsme se do nového bytu a zatím nemáme skoro nic vypakovane. Dá se zjistit někde to datum do kterého platnost končí? Jsem si jistá, že TP najdu, ale nechci prosvihnout termín a přijít na -STK pozdě. A uvědomuji si také, že ten průkaz musím předložit na příjmu až na STK přijdu..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zkuste tady. Pokud zadáte VIN, zobrazí se vám poslední technické kontroly s datem a ujetými kilometry.
kontrolatachometru.cz/...
Podle data už můžete zjistit, do kdy TK platí.

evelinaeva
hodnocení

Děkuji moc za odpověď a za ten odkaz. Jen prosím - kde najdu VIN?
06.03.19 07:14
Ztráta VTP - kde zjistim den kdy vyprší platn
Ano na TP (jak velkém tak malém - ORV), případně přímo na vozidle musí být.

evelinaeva
hodnocení

Jedubabicka : děkuji moc!

evelinaeva
hodnocení

Zjistila jsem že kontrola proběhla 23
3. Takže to v pohodě stihnu a jsem moc vděčná za rady, co jste mi poskytli. Všem děkuji. A přeji krásný den.

hodnocení

0x

Najdete poslední dokument z technické? Protokol? Nebo taky není k nalezení?

(Dohledat doma techničák je otázka 2 hodin? Určitě není složen u potravin.)

evelinaeva
hodnocení

Pane Cukráři, můj dotaz byl zodpovězen před tím, než jste se ozval. Vaše odpověď by mi stejně nebyla nic platná vzhledem k tomu,že se vyjadrujete k věcem na které jsem se neptala. Nicméně děkuji i vám za otázky a odpověď. Ohledně protokolu z minulé technické kontroly ,jež zmiňujete,bych vás chtěla upozornit na situaci,která v mém případě platí a sice, že v době kdy probíhala předchozí STK jsem ještě nebyla majitelkou vozidla. Na závěr poslední poznámka - stěhovali jsme všemožné věci, ale potraviny opravdu žádné a proto se neobavejte, že doklady tohoto druhu bych hledala mezi nimi.
xenofob

vážená paní, platnost technické prohlídky je vyznačena na zadní registrační značce, je tam červená kontrolní známka kde je uveden rok a měsíc do kdy TP platí...až si uděláte doma pořádek a najdete TP, zjistíte i přesný den v daném měsíci:-P

evelinaeva
hodnocení

Vazenemu neznalkovi nepodekuji. Měl by totiž číst předchozí odpovědi a opravdu cenné rady od pisatelů, kteří nemají potřebu se vytahovat, ale něco vědí a mají upřímnou snahu pomoci.Sám by se něco užitečného dozvěděl. Asi by pak nepsal " s křížkem po funuse"..
xenofob

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma platnost stk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]