Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se stát pilotem formule 1

Od: eli odpovědí: 14 změna:
Je mi 12 a chci se stát pilotem F1 co mám pro to udělat?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

2x

Toto zatím zvládl jen jeden čech,pokud vím. Nějaký Tomáš Enge. Asi by bylo dobré se kouknout na jeho životopis,jako mustr. Jo a bacha na THC... *smich*

hodnocení

0x

Počkat, až ti bude nejméně 18 a budeš mít ŘP.

Můžeš začít na motokárách.

Začínat v 18 je beznadějně pozdě.

Zsčni motokáry. Nejlépe hned letos. Ovšem, není to žádná láce.

eli
hodnocení

V osmnácti se už jezdí leclercovi je 19 a má vyhrát

hodnocení

0x

Kolik do toho chce tatík investovat letos a v příštích deseti letech?

eli
hodnocení

Řekl bych ze kolik bude potřeba

Řekněme milion ročně?

eli
hodnocení

Mnohem min
Kdyby to byla záležitost 1 milionu ročně, tak by svět byl plný závodníků. *smich2* Do těch motokár cajk, ale jinak je to sakra málo.

Když mnohem míň, tak na to zapomeň.

Od známýho synátor jezdí motokros. Kdyby to člověk nesledoval, tak by si ho nikdy nevšimnul a stojí to ročně skoro milion.

hodnocení

0x
Krásný příklad jsou motorky, kdy kluci čeští jezdí na posledních místech už od začátku jejich kariér. No dobře, pár míst za těch dost let bylo, ale každý normální by z toho vycouval, že nemá dostatečný talent. Ale když se do toho jde penězi jde všechno.
Ve formuli jedna se podle mě začíná na motokarach, to není tak drahý a tam se pozná talent, zda to má smysl. Ale ve 12ti už je docela pozdě.
eli
hodnocení

Od osmi jsem jezdil doma simulátor s pedály a volantem pravé F1 a hran turisti sport a dort rally
Jezdit skvělé umístění na simulátoru není žádná relevantní informace k reálnému závodění... Život není hra. Resp asi nespocitas kolikrát si prevrhnul formuli, což by tě v reálu několikrát mohlo stát život.

jezevec*
hodnocení

0x

Já se obávám, že už je pozdě... Ve 12 letech už bys musel bejt minimálně mistr republiky v motokárách, mít tatíka multimilionáře a hodně dobrý konexe ve světě motoristickýho sportu. Enge není zrovna zářnej příklad, kdyby ho netlačil starej Charouz, tak se do tý F1 asi taky neposadil...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]