Nejste přihlášen/a.
Jen pro info pro ostatní. Ze zákona mají úřady u auta z dovozu na vydání velkého TP, ORV a RZ 30 dní, ve výjimečných případech (v případě pochybností, chybějících dokladů, apod). až 60 dní. Moje poslední zkušenost je, že mi vše připravili za 2 dny (malé město - 8 tis. obyvatel, dovoz vozidla z německa), jinde mohou být lhůty delší.
nedají, lhůlta je 30-denní a vše záleží na počtu podných žádostí
ale nechápu proč se ptáte tady
Ptá se zde, páč je tu poradna a zde radí někteří odborníci velice dobře. Nechtěl otravovat úředníky, kteří nevědí, co dříve.
jsou to jen spekulace, objednat se může ale před ním bude objednáno dalšíích 15 lidí a k tomu autoesa které má 20 žádostí, nebude to pak ani za 2, ani za 5 hodin ani na druhý den, ale cca za 2 dny, nebo za týden
Tady dostane mylnou "informaci" že to bude za 2 hodiny, ale na úřadu zjistí že je před ním dalších 25 žadatelů a bude to až za 2 dny...u okénka bude tvrdit, že na internetu se psalo, že to dělají na počkání...pak bude někdo za pitomce
dnes je registrační turistika, lidé si zavolají jaká je aktuální lhůta k vyřízení žádosti a jedou hned tam, kde je toho momentálně málo...a kde to právě ted nebo zítra je, to v poradně nikdo neví
Ne. Ten mu vystaví právě při registraci vozidla. Bude (samozřejmě kromě protokolu z technický, zelený karty atd.) potřebovat hlavně COC list (prohlášení o shodě), nebo technickej protokol, kterej by mu taky vydali na STK. Bez COC nebo technickýho protokolu registrační úřad českej techničák obvykle nevystaví. Ale pokud má všechno, je to i se značkama otázka max. jedný hodinky...
Trvá to ze zákona 30 dnů, vzhledem k tomu že jsou všude dovolené, odhaduji registraci na 2 týdny.
Registarčních míst je celkem 205, proto považuji odpovědi za spekulace...všude jsou jiné podmínky
na místě tazatele bych se zeptal tam, kde tu žádost podávám...ale to je jen můj názor, nikomu nelze bránit aby se ptal toho, ko tu žádost vyřizovat nebude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.