Dobry den nevite co by to mohlo delat mam kiu sportage 2011 2.0 benz 4x4 120kw... RI ROZJEZDU a behem jizdy taky je slyset vrzani gumy a potukavani. Byl jsem u mechanika a nic nevidel vymenil jsem tlumice a ulozeni a ulozeni pruzin a pruziny a stejne to dela moc by mi to pomohlo diky...
Nenajdes nekde obrazek nebo tak nejak muze to byt jako tohle
007cz
To je jiné auto, ale v podstatě to tam je ale uplně jinak.zkusim ti to vyfotit. Kdyz rozkyvas auto a sahnes na to ulozeni tak by jsi to měl ,,citit,,
rocky*
Dibre budu moc rad moc dekuju
rocky*
Mas prosim email poslu ti video natocil jsem to
007cz
05.03.19 16:07
rocky*
Kamo kterou sipku ta ruzova je to ono vid tam je to vid ja mam video natoceny nekam ti ho muzu poslat na whatsap treba mas
rocky*
05.03.19 17:55
007cz
jj ružová,,dej video sem, víc hlav víc ví. ale po netu se těžko opravuje.
rocky*
Nejde sem vlozit
rocky*
Objednal jsem a dam vedet jak dopadlo
007cz
Pozor na montáž, lisuj za venkovní průměr, má to ocelové jadro něco jako kulovy cep, ať ho navytlacis
rocky*
Zitra rozeberu v pondeli nalisuju... Hele nemuze to byt jako treba ramena jsem na to zvedavej teda no tukani a vrzani
007cz
,,Hele nemuze to byt jako treba ramena,,? nerozumím
rocky*
Cau takze uz to nevrze po vymene ale stale to tuka tak uz nevim co to dela hele kdyz jsem menil ty stabil. Tycky v zadu asi rok zpet a nejezdil nikde pres diry myslis ze by to mohlo delat znova nevim no zda by to melo takovy vliv na to
rocky*
Co kdyz je fakt v cudu to ulozeni tlumicu jako nic na nem nei videt jo guma normalni neni volny nic ale majitel puvodni tam je delal ty ulozeni asi 2 roky tam jsou prej
007cz
většinou vrže to co jsi ted vyměnil, vyřešeno. Klepou většinou tyčky stab. a uložení stab, píšeš že jsi měnil ale některé výrobky nevydrží ani ten rok. Pokud klepe jen jedna strana zkus přehodit levý tlumič za pravý, práce na pul hod. někdy to i pomuže, jinak pomocník rozkýve auto až to začne klepat, druhý zaujme polohu ležícího střelce pod vozem a osaháš si co klepe..100% uspěšnost...klepe to vzadu nebo vpředu?
007cz
To přehození tlumiču samozřejmě plati jen pro zadek.
rocky*
Hele byl u me znamej dneska a projel to a je zajimave ze jakmile to je rozjety neni nic slyset zadny bouchani ale jakmile se rozjizdis a zatacis treba do leva je to mnohem vic slyset kdyby bylo ulozeni tlumicu delalo by to i pri rychlosti a nerovnosti ale nedela to to me reekni by me uz Jeb...
rocky*
Jo a tu polohu leziciho strelce jsme delali a ja pod tim lezel vrzalo to minule prave ale nic nebouchalo by me jeblo uz
007cz
Boucha to vpředu nebo vzadu?
rocky*
15.03.19 19:08
V zadu
007cz
mrkni na silenbloky zad. diferencialu, hlavně ten pravy u vyfuku odchází
rocky*
Dneska jsem dal jiny tlumice a furt stejny jeste vymenim ty stab. Tycky pro sychr at je to vymeneni a uvidime dal co ty na to... Hele kdyztak to zase vyfot kamo co myslis jo hodne si mi pomohl ses frajer
007cz
nemusíš hned měnit, pokud nepoznáš na voze, tak tu tyčku stab. demontuj a zkus projet, hned víš jestli klepe.
rocky*
Radsi je dam novy hele kdyz jednu utahuju protaci se v kloubku tak asi dam novy i ta guma uz je divna a rezavy celi
rocky*
Ahoj tak na konec to fakt bylo asi tyckama hele vynenil a nic neslysim
007cz
Dobrá práce, dnes se mi podařilo nafotit ty silenbloky, ale už je nepotřebuješ, at slouží. Jak dlouho tam byli, rok? internetová kvalita.
asd1
Heee, s internetovou kvalitou opatrně, často je lepší než z autorizáku viz značkový čepy řízení co mi vydržely 5kkm (oba dva vakl milimetr). Nesmí brát nejlevnější sr. ale Lemforder, Moog apod., i tak vyjdou na polovinu značkových a kvalita je srovnatelná... Problém je i ten, žečasto jde do prvovýroby lepší kvalita než na díly, takže ani u značky není jistota kvality.. Jinak je divný že to nenašel hned, osahat klouby na kosti = i malý vakl jde rukou jasně cítit...
007cz
21.03.19 18:20
?
rocky*
007 tak to vyfot dneska zacalo znova tukat to by me jeb...
007cz
Rád se trhá ten u výfuku. Pokud to po výměně neklepalo a potom začalo, zkontroluj dotažení těch vzpěr stabil, pořádně je dotáhni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.