Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda pod vlivem drog

Od: jose* odpovědí: 11 změna:
Dobry den ,včera večer jsem byl zastaven hlidkou PCR.Pri následné kontrole proběhl test na drogy ktery byl pozitivní.Na místě mi byl odebrán RP a vozidlo jsem musel odstavit.Pervitin jsem uzil asi po půl roce a to jen v malé míře.ŘP je pro me velice důležitý jezdim dodavkou každý den.poradte mi prosím zda je nějaké kloubne řešení a pplud mozno abych o nej nepřišel i v případě většího finančního postihu.Dekuji
zámek
ladinpraha uzavřel tuto otázku

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

17x
Když jedeš na perníku, nesedej za volant. Děsně jednoduchý řešení.
Z mého pohledu neomluvitelný. Je jedno, jestli jedeš s chlastem nebo fetem. Sebrat řidičák, klidně doživotně.

jenda2*
hodnocení

14x

Kloudné řešení vašeho problému je pro vás doživotní zákaz řízení vozidel. Vy jste vřed společnosti.

hodnocení

9x

Za blbost se platí a vy jste toho příkladem! Půl roku mít papíry v čistírně, je bohužel málo!

hodnocení

7x

Já Vám neporadím žádné řešení.

Ale kdybych napsal, co si myslím, tak mne doživotně vymažou z internetu.

Řešení pro další obyvatele v ČR, kteří jistě netouží Vás za volantem NIKDY potkat bych měl...

Jak to říkal soudryh Lenin? Mlátit, mlátit, mlátit...nebo tak nějak.

hodnocení

6x

Nefetuj a nebudeš mít problémy. Teď už je pozdě a vše bude záležet na příslušných orgánech a jejich úřednících. Možná, že by pomohlo sehnat dobrého advokáta, který by ti pomohl. Pochopitelně to bude stát další peníze.

doplněno 03.03.19 12:42:

@jedubabicka: Babi, obdivuji tvoje znalosti, ale z toho, co ji napsala, je zřejmé, že stejně nevíš, co dokáže šikovný advokát;)

hodnocení

3x

Kdyby to bylo na mně, tak vám seberu papíry navždy. Smažky nedokážu vystát.

hodnocení

3x
No pokud jezdíš na fetu, nějaký odebraný řidičák přeci nemůže být pro frajera Tvého formátu překážkou k řízení...

hodnocení

1x

@satam - Možná, že by pomohlo sehnat dobrého advokáta
To by ty příslušníky a následný soud musel leda zhypnotizovat *smich*

hodnocení

1x

Poněkud nechápu problém. Jezdíte dodávkou a tudíž je pro Vás ŘP důležitý. To chápu.

Ale pak mi tedy zkuste vysvětlit, PROČ fetujete? A ještě hůř - proč si zfetlý sedáte za volant. Měl byste těm policajtům ).( líbat za to, že Vás chytili dřív, než jste stihl někoho tím autem zabít!

A za sebe , jelikož denně jezdím po celé republice říkám - Vědět, kteří poldové to byli, tak jim jdu osobně poděkovat a jen doufám, že si za volant jen tak nesednete! To není zlomyslnost, to je jen a pouze obava z magorů, kteří si sedají za volant zfetovaní. A mám k tomu celkem pádný důvod - jedna má kamarádka na takového feťáka dojela:

idnes.cz/...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Jose,jsi blb,ne proto žeTě chytili,ale proto,že jsi smažka.

yyy
hodnocení

0x

Přestaň fňukat a vem si lopatu a jdi makat, ať to ze sebe dostaneš rychlejc, smaženice. A ještě běž k očnímu, když nevidíš, co se na silnici kvůli tobě podobným děje. *andel*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]