Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení zadního okna

Od: tomas22* odpovědí: 4 změna:

dobrýden ,mám felicii a hrozne se mi potí zadní okno. Čím to může být? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Voda v interieru auta se odparuje (v tomto pocasi si ji nanosite dovnitr lehce) a kondenzuje na zadnim okne, zapnout vyhrivani zadniho okna (pokud mate). Druha bolest Felicii je to ze se za ni dela jakysi vír ktery spolehlive veskerou odstriknutou vodu co se dela za jedoucim autem dopravi na zadni sklo. Tady pomuze jen pouziti steracu. Nekde jsem cetl ze nektere Felicie mely i cyklovac. Bohuzel to neni muj pripad.

doplněno 18.01.10 21:50:

To ze se rosi vice zadni sklo je tim ze je nejchladnejsi = nefouka na ne zadny ventilator topeni.

perda*
hodnocení

3x

V autě je prostě vlhký vzduch a ten kondenzuje na studeném zadním okně, když se zvyšuje teplota v interiéru. Můžou být mokré koberce, podlaha v kufru, cokoliv.. z toho se pak odpařuje voda. Asi bude zdroj někde vzadu, pokud se mlží jen zadní okno. Také je třeba mít okno čisté. ;)

jesse*
hodnocení

2x

A potom ještě zkontrolujte prostor pro rezervu, jestli z něj nemáte bazének.

1jara*

To je běžný jev v zimním období.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]