Zdravím mám problém mám gumu Mitas 110/90-19 a je strašně stvrdla nemůžu ji nandat pomocí montpaky atd. Nemáte někdo nějaký rady jak to udělat? Je to na rmz 250
Když je pneu "strašně ztvrdlé", znamená to, že je strašně staré. Hned bych to zahodil, protože tady by už mohlo jít o život. Guma už ztratila stárnutím pružnost a pevnost. Nová guma by měla jít nasadit bez problémů.
Nejlépe navštívit pneuservis, taky to tak řeším...je to nejrychlejší, sice ne zadarmo, ale je to hotovo velmi rychle...jinak novou gumu
suzuka
Tak já bych se to chtěl právě naučit doma protože j zdim v terénu a pichli kolo mám často tak se mi to nechce tahat furt do servisu. Sundam to v pohodě a když ho nandavam tak to jde tak do trictvrte po moci kladiva a dal už nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.