Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna duše v plášti

Od: suzuka odpovědí: 6 změna:
Zdravím mám problém mám gumu Mitas 110/90-19 a je strašně stvrdla nemůžu ji nandat pomocí montpaky atd. Nemáte někdo nějaký rady jak to udělat? Je to na rmz 250

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

3x

Když je pneu "strašně ztvrdlé", znamená to, že je strašně staré. Hned bych to zahodil, protože tady by už mohlo jít o život. Guma už ztratila stárnutím pružnost a pevnost. Nová guma by měla jít nasadit bez problémů.

hodnocení

1x
Plášť musíš na ráfku držet u středu, kde je žlábek, získáš tím víc prostoru pro montpáky. Jinak samozřejmě archiválii vyhoď a kup novou...

hodnocení

0x

Nejlépe navštívit pneuservis, taky to tak řeším...je to nejrychlejší, sice ne zadarmo, ale je to hotovo velmi rychle...jinak novou gumu

suzuka
hodnocení

Tak já bych se to chtěl právě naučit doma protože j zdim v terénu a pichli kolo mám často tak se mi to nechce tahat furt do servisu. Sundam to v pohodě a když ho nandavam tak to jde tak do trictvrte po moci kladiva a dal už nic.

doktpr365*
hodnocení

0x

Pokoukej na netu na videa

hodnocení

0x

Osobně jsem starou barumku řešil v pneuserise . Pneu na "provozní" motorce mi vydrží max. 3 roky a přezouvám v pohodě doma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]