Nejste přihlášen/a.
Tak jak si myslíte to nepůjde. Musíte koupit a převést na sebe. Přehodíte motor, a to své vyřadíte z provozu. Pochopil jsem Vás dobře?
Tak jinak, vozidlo kupce přivezete na domů, přendáte motory jeho odvezete na ekolikvidaci, dají Vám doklady a místo převodu ho vyředíte.
Tady nejde o Vás ale o osobu psanou v TP a vedenou jako majitele-Vy rozeberete,nic nezaspíšete jen vezmete ND co se hodí,zbytek prodáte do šrotu ,a hotovo.A vlastníkovi zbude jen problém-bez auta nezlikviduje jak fyzicky tak i papírově na úřadu a bude muset plati PR až do...Osobně bych Vám auto takto nedal pže Vás neznám, a s tímto nejsou pak žerty. Když pak prohledáte zdejší poradnu tak tu na toto téma nejdete hoiooodně dotazů a velmi málo dobrých konců!
To ale neznamená,že chcete být nepoctivý-záleží jen na Vás dvou-jak jste ochotni akceptovat a splnit danou smlouvu!
Zkrátka a jasně -jak píše p.Milan,pokud s tím prodejce souhlasí-vozidlo převezete,vyměníte díly co potřebujete,své KO dáte do auta ,klidně do kufru,odvezete pak na vrakáč s TP-ORV-dostanete protokol o eko,ten předáte prodejci s doklady nebo s jeho PM Vy necháte zapsat zánik.Je to zadarmo a někde za to i zaplatí .Já dostal skoro 1700kč -auto beze světel,bez kol s jednou sedačkou místo 5 a bez AKB tuším 1,5 za kg .
Mě auto na náhradní díly ukradli. Protože bylo bezcenné, ani jsem nevolal policii, jen jsem se za nimi díval z okna, jestli ho mají správně na laně a jestli zmizí. Není povinnost volat policii, když vám někdo něco ukradne. Dnes je potřeba kvůli zrušení povinného ručení na policii zajít a krádež ohlásit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.