Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou atokameru vybrat

Od: micurin® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jakou vybrat autokameru?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
To je otazka asi jako "jake si mam koupit auto?". Rozpocet? Pozadavky (budete ji vyndavat z auta, ma mit hlidani auta v nepritomnosti apod.)?

mt
hodnocení

2x

Já mám Mio s gps full hd a spokojenost.

hodnocení

0x

Tak předpokládám, že zde bude prezentována slušná paleta kamer ve stylu ,,každá liška chválí svůj ocas´´ *smich*

My jsme si ve firmě udělali takovou ,,výběrovku´´ na kamery do služebáků, nakonec jsme koupili 15x Mio MiVue320 a jsme spokojeni - nevím o jediném problému s nimi

hodnocení

0x

Dnes je zajímavé používat kamery, které jsou součástí zpětného zrcátka. Nepřekáží a na slunci neodpadávají. Třeba něco takového, nebo tohle.

Z číny za hubičku, u nás je to brutálně přestřelené.

No pravda je taková, že překáží ve výhledu a to neskutečně. Krom toho - asi to dnes není v módě, ale já používám zpětná zrcátka ke kontrole prostoru za autem. Jezdil jsem s tímto vynálezem jen jeden den, pak jsem to sundal, to nešlo...

Klasická kamera je podle mě vhodnější řešení. Je kompaktnější a tak je schována za zrcátkem, které nadále plní svou fci, na kterou je určeno.

Existují zpětná zrcátka, která mají integrovanou kameru tak, že není vůbec vidět (myslím v zorném poli řidiče, ani při pohledu do zrcátka, pouze na hraně zrcátka jsou tlačítka). Takže zrcátko funguje jako každé jiné a objektiv pouze ční dopředu. Naprosto perfektní věc, protože při běžném pohledu do vozu, není kamera ani vidět. V některých vozidlech je montována přímo ve výrobě, nebo je možno ji i objednat dodatečně. Nahradit se tak dá i zpětné zrcátko v každém jiném voze.

tomas11*

pro promon - nechápu vždyť je to normální zpětné zrcátko - nebo jste si to jedním stisknutím neuměl vypnout a nechal jste běžet současný záznam?

Používám již nejméně rok - a vůbec nevím že ji tam mám , a ani nikdo jiný si toho nevšimne na rozdíl všech možných jiných. Jen občas když čekám v autě a nudím se tak si přehraji ze zvědavosti záznam jak z přední tak zadní , kartu již nevyndavám vůbec -to jsem udělal párkrát ze začátku když jsem to testoval.Za mne spokojenost naprostá , už jsem psal na Alíku necelých 700kč a tady za ty samé 2500 kč a více.

To tomas - no ten krám, co jsem zkoušel se musel vypínat po každém spuštení. Ale hlavně to bylo o hodně širší než klasické zrcátko a to mi fakt silně clonilo výhled. Navíc ty levné šunty mají kvalitu záznamu na té výši, že z něj pak tak akorát s bídou vyčtete, jestli proti jela Babeta, nebo kamion, ale rozhodně nepřečtete třeba RZ. Takový záznam v kombinaci s omezením výhledu je k ničemu.

soner
hodnocení

0x

Bude záležet hodně na ceně. Já mám od minulých Vánoc Truecam a5s a jsem úplně spokojený.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]