Nejste přihlášen/a.
No pravda je taková, že překáží ve výhledu a to neskutečně. Krom toho - asi to dnes není v módě, ale já používám zpětná zrcátka ke kontrole prostoru za autem. Jezdil jsem s tímto vynálezem jen jeden den, pak jsem to sundal, to nešlo...
Klasická kamera je podle mě vhodnější řešení. Je kompaktnější a tak je schována za zrcátkem, které nadále plní svou fci, na kterou je určeno.
Existují zpětná zrcátka, která mají integrovanou kameru tak, že není vůbec vidět (myslím v zorném poli řidiče, ani při pohledu do zrcátka, pouze na hraně zrcátka jsou tlačítka). Takže zrcátko funguje jako každé jiné a objektiv pouze ční dopředu. Naprosto perfektní věc, protože při běžném pohledu do vozu, není kamera ani vidět. V některých vozidlech je montována přímo ve výrobě, nebo je možno ji i objednat dodatečně. Nahradit se tak dá i zpětné zrcátko v každém jiném voze.
pro promon - nechápu vždyť je to normální zpětné zrcátko - nebo jste si to jedním stisknutím neuměl vypnout a nechal jste běžet současný záznam?
Používám již nejméně rok - a vůbec nevím že ji tam mám , a ani nikdo jiný si toho nevšimne na rozdíl všech možných jiných. Jen občas když čekám v autě a nudím se tak si přehraji ze zvědavosti záznam jak z přední tak zadní , kartu již nevyndavám vůbec -to jsem udělal párkrát ze začátku když jsem to testoval.Za mne spokojenost naprostá , už jsem psal na Alíku necelých 700kč a tady za ty samé 2500 kč a více.
To tomas - no ten krám, co jsem zkoušel se musel vypínat po každém spuštení. Ale hlavně to bylo o hodně širší než klasické zrcátko a to mi fakt silně clonilo výhled. Navíc ty levné šunty mají kvalitu záznamu na té výši, že z něj pak tak akorát s bídou vyčtete, jestli proti jela Babeta, nebo kamion, ale rozhodně nepřečtete třeba RZ. Takový záznam v kombinaci s omezením výhledu je k ničemu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.