Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej do zetor 6718

Od: pesek odpovědí: 5 změna:
Zdravím měl bych dotaz mám traktor zetor 6718 po kompletní GO. A mám možnost sehnat olej JCB 10w40 chci se zeptat jestli by byl vhodný když je udělaný celý motor. Kdyztak něco doporučte. Předem Díky za odpoved

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Do Zetorov aj teraz lejú M6AD a cenovo je lepší než vaša ponuka. : olejeservis.cz/...

hodnocení

0x

Pokud se nepletu, Zetory jezdí na M6AD.

Nechápu, proč tam chcete lít něco jiného - to je ten olej čórnutý, nebo proč chcete jít do JCB?

pesek
hodnocení

Cornuty to neni dostal jsem nabídku 70 korun za litr tak to docela jde tak proto se ptám. A mel jsem na mysli 15w40

danys*
hodnocení

0x
15w40 tam dát můžeš. Stačí tomu i m6ad

ilef
hodnocení

0x

Pokud je udělán kompletně motor a je perfektně vyčištěn, tak bych tam dal nějakou 10w40.Dnes je prakticky nejlevnější , tedy nemá smysl koukat po nějakém M6AD či 15w40.

Problém by mohl pouze nastat, pokud zde zůstaly úsady např. po starém M6A. Tam by hrozilo i zadření.

10w40 ve 20l balení seženeš i za 50-60Kč litr. Pokud vezmeš 60l soudek, tak 40-50Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]