Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provozování auta z Anglie

Od: vectrasri odpovědí: 15 změna:

chtel jsem se zeptat momentalne jsem v anglii a chtel bych prijed domu autem vyrobenym v anglii. potrebuju doma ho nejak prihlasit nebo neco takoveho? muze snim jezdit tak dlouho jak budu chtit nebo po urcite dobe musim neco zazadat nebo kdo vi co jeste?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
To nemyslíš vážně ten titulek že jo. Snad to admin změní.
XXX opravdu odpovídá otázce *bzum*
To auto z Anglie by jsi chtel tady nechat? To neni moc dobrej nápad. Teoreticky když je auto přihlášeno v anglii a tam i pojistka atd tak bys tady nemusel ale musí být vše splněno (TK, pojištění atd). Ale je to muj názor ale pokud ho tady chces nechat tak to nesplníš...
al bunda*
A myslíš, že si všiml, že má řízení na opačné straně?
Pár anglánů jsem tu viděl a pohled nic moc, v praxi to vypadalo tak že spolujezdec navigoval a řidič kroulil volantem *haha**haha*
vectrasri
hodnocení

ze ma rizeni na druhe strane tak co jako nejaky problem?/ mozna pro tebe

Podle mě to problém je a ani bych to auto neschválil pro provoz v ČR...toť muj názor.

Chceš příklad? Nerad bych aby do mě napálil anglán co se pokoušel vykouknout z poza kamionu jedouciho mimo město 60 aby ho mohl předjet. Pár anglánů jsem už u nás viděl a byl to děs

Auto prodej a kup si s řízením na správné straně ;)

KDYŽ NEMÁŠ NIC K VĚCI, NECH SI SVOJE KECY! (taťuldo)

*smich*

hodnocení

0x
známý má německé auto a musí s nim na technickou do Německa, takže asi tak... bude jednodušší ho v UK odhlásit a u nás přihlásit...
al bunda*
Má to smysl u auta s řízením na pravé straně?
vectrasri
hodnocení

kdybys to zkusil tak bys neodpovedel tak hloupe

Víš co? Zkus si jezdit nějakou dobu s opačnym řízením v anglii a uvidíš jaké to bude.

Podle toho co řikáš mi totiž připadá že sice srovnáváš řízený vpravo a vlevo ale jen z hlediska jednotlivce (mam volant tam a tam a ostatní na stejnym místě) a nebereš v potaz řízení vpravo/vlevo v zemi kde máš řízení vlevo/vpravo

al bunda*
Zkusil, proto se ptám tak "hloupě".
Hezký den.

Málo, jinak bys postřehl, že to není problém. V době Suvorova to ale problém možná byl...

al bunda*

Synku, je až neuvěřitelné, jak jsi na mě alergický. Vezmi nějaká antidepresiva, nebo běž na ryby. Víš co? nereaguj na mě, já nebudu reagovat na tebe. OK?
Hezký den.

výtka
Upozornění od sys al bunda 30. 08. 2007 12:42:21

Jeden "schodišťový argument", myšlenka, která napadne po odeslání odpovědi. Abych neřetězil odpovědi a zbytečně "nebodoval", využívám možnosti, kterou mám k dispozici a sděluji ti:

KDYŽ NEMÁŠ NIC K VĚCI, NECH SI SVOJE KECY!

vlete jsem videl v servisu maleho fiata, ktery mel rizeni obracene... znamy to mel pro dceru do Anglie... pro krajany je to ulet.

Ale kazdopadne pokud s timhle autem ma clovek jezdit v pravo a davat prednost z prava neni to vyhodne. Kvuli bocnimu sloupku mate mensi rozhled, protoze je moc blizko a vam to zabere treba 10% rozhledu (a v miste kam se potrebujete podivat i 20%)... do leva je to super, treba jen 2%, ale to nepotrebujete tak casto ;)

pepan*
hodnocení

0x

zdravim, dovezene auto z anglie v CR nejde prihlasit,brani tomu homologacni predpisy. nedostane te na nej STK. rizeni na druhe strane neni v provozu v CR problem pokud si na to zvyknete.provozovat takove auto u nas muzete po dobu 6ti mesicu jako turista,samozrejme musite mit UK pojisteni a TAXu a V5 log book u sebe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]