Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto vydává divné zvuky - co dělat?

Od: neznam odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chtěl bych vás požádat o radu, se svým automobilem škoda který mi tak 14 dní zpátky začal vydávat divné zvuky který připomínal drhnuti kamene o železo od předního levého kola při rychlosti cca 100km/h, když jedu do zatáčky tak se nic neděje ani když držím plyn. Musím mít volant v rovině, napadlo mě jestli mi tam nezapadnul kamínek nebo nějaký bordel tak jsem sundal kolo a nic tam nebylo tak sem dal auto do servisu a tam mi řekl že auto projeli a slyšeli ten zvuk taky, ale že to vypadá na spojku a chce mi tam dát novou ale vypadalo že to neví na 100% a tak se chci zeptat jestli stim má někdo zkušenosti a poradil mi za každou odpověď budu velice rád.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

A tady čekáš jako co? No nevím co tomu je, ale pochybuji, že to bude spojkou*smich* Takže běž do jiného servisu, nejlépe někam, kde nebudou měnit polovinu auta...

hodnocení

0x
Drž volant rovně a až ten zvuk uslyšíš šlapni na spojku jestli zvuk zmizne či se nák změní
Jinak zvedni auto chyt pružinu u předního kola a otačej kolem
Pokud ucejtíš náký brnění vrnění nebo nakou jinou odezvu do pružiny tak ložisko v přednim kole se stebou loučí
neznam
hodnocení

Když já to auto mám v tom servisu a tam mi řekli že u kola nic nenašli a že to asi může bejt spojkou že zabírá v půlce ale jezdím stim skoro každé den a ničeho sem si nevšimnul a připadá mi kravina když mi de rachot od kola aby dělali spojku

hodnocení

0x

Homokineťák?

Ložisko?

Brzda?

neznam
hodnocení

Já právě nevím čím to může bejt u kola nic nenašli ale zvuky se od tamtud vydávají

hodnocení

0x

Jiný servis říká co?

neznam
hodnocení

Zatím nic pořád mám v servisu

break
hodnocení

0x

není to náhodou Fabia 1.4 MPI?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]