Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní, nebo celoroční?

Od: magdon® odpovědí: 11 změna:

Co si mám myslet o téhle pneumatice? Je letní, nebo celoroční?

BFGoodrich Urban Terrain T/A 235/65 R17

Co stránka na Internetu, to jiná informace (na obrázku přímo dokonalá ukázka). Nedokázali mi odpovědět ani při osobní návštěvě několika pneuservisů. Nemáte je někdo na autě?

Letní, nebo celoroční?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Pokud tato fotografie nelže:

pneumatiky.heureka.cz/...

Tak celoroční...M+S a sněhová vločka v kopci...

lmgify

Ne že bych se chtěl hádat, ale:

1. na obrázku je zřetelně guma značky Kleber Citilander (stejně jako BFGoodrich ji vlastní Michelin)

2. jak jde ze symbolů M+S a sněhové vločky vyčíst, že jde o celoroční pneu?

lmgify

Větší fotka. Dole je jasně vidět značka Kleber (model Citilander). Vzorek je stejný (nebo velmi podobný) jako BFGoodrich Urban Terrain, ale nic to neříká o použitých gumových směsích.

imgify: je to i na stránkách výrobce u této konkrétní pneumatiky...

Zde tedy opravdu foto pneu BFG rozměr 225 vs.235 snad prominete:

farpost.ru/...

A tam je to již minimálně na 3 fotkách vidět...

hodnocení

Martincakl - No vida, nějakou takovou fotku od včerejška marně hledám. Takže je to jasné. *palec*

lmgify
hodnocení

0x

Tohle asi bude evropský web ("BFGoodrich Urban Terrain T/A is an all season tyre backed by a 3PMSF marking" ) [A three-peak mountain snowflake (3PMSF) symbol]

Jinak to vypadá, že BFGoodrich je jen obchodní jméno a gumy vyvíjí Michelin (nevím, jestli mají vývoj v Severní Americe).

hodnocení

0x

Magdone, důležité je, co je na pneumatice vyraženo, nikoliv co se o nich píše na stránkách. Jak dodal pan Cakl, je fotka to nejlepší. K tomu vyhlášku o značení pneumatik a pak je jasno.

hodnocení

"...důležité je, co je na pneumatice vyraženo..."

No právě, proto jsem se ptal, jestli je někdo nemá, aby se podíval. Nikde jsem totiž nenašel fotku, na které by to bylo vidět a nikde v pneuservisu je neměli skladem, abych se podíval osobně. Až teprve "Martincakl" takovou fotku našel a hned je to jasné.

lmgify

Je rozdíl, co o pneumatice píší weby prodejců a oficiální info, které je na oficiální stránce výrobce (odkaz jsem uvedl výše).

Jinak souhlasím s tím, že vlastní popis na pneu je nejlepší zdroj informací.

Magdone, omlouvám se, poslední větu jsem nepřečetl pozorně, že hledáte někoho, kdo tu pneumatiku má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]