Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koberečky z Auto Esa

Od: sirtnt odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

nevíte někdo od jaké firmy odebírá autobazar auto Esa koberečky do svých aut? Mají na nich vyšité své logo u řidiče.

Měl jsem je tam a teprve po 3 a půl letech se mi je povedlo prošlapat. Tak by mě zajímalo co to je za výrobce. Ty z obchoďáků stojí za prd a hned se prošlapou.

Případně nějaký kvalitní výrobce textilních koberečků?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roman1*
hodnocení

0x

Já mám od této firmy:

vopi.cz/...

Jsem s nimi spokojený, líbí se.

sirtnt
hodnocení

Děkuji. A jakou konkrétně variantu máte? Nějakou tu nejlevnější nebo lepší? A jak dlouho je již používáte?

roman1*

Mám je již čtvrtým rokem, ale střídám je přes zimu s gumovými. Vzal jsem ty kvalitnější a nechal je barevně obšít. Ta cena je úměrná kvalitě a přesně pasují.

Konkrétně: vopi.cz/...

hodnocení

0x

Textilní koberečky drží vlhkost a pak je problém hlavně v zimě se zamlženým oknem nebo dokonce ledem zevnitř auta. Proto mám ve svých autech vždy jedině gumové koberce. V deštích nebo sněhu prostě vezmu "vanu"vylít z auta...

Čerstvě jsem se napálil s jednou firmou ze Slovenska, kdy mi poslal něco jiného. Resp. fotky a popis neodpovídaly skutečnosti - rozměry spíše univerzální a guma tenká...

Objednal jsem "přesné koberce" torriacars.cz/... - zítra odzkouším a podám recenzi.

doplněno 28.02.19 16:06:

Pak bohužel nedokážu poradit - snad jen zeptat se přímo na pobočce esa na výrobce, od kterého si objednávají tyto koberce...

sirtnt
hodnocení

Jak jsem psal mám ty koberečky 3,5 roku a jsem s nimi naprosto spokojený, proto nevidím důvod kupovat plastové. Mám pohlcovač vlhkosti v autě a nikdy jsem problém se zamrzlým sklem zevnitř neměl :) Hlavně ty gumové se mi prostě nelíbí :)

jurajjuraj*
hodnocení

0x

kdyz tam chces napisy nebo barevne obsiti tak si je dej udelat na zakazku

sirtnt
hodnocení

Četl jste příspěvek? Nápis je asi to poslední co potřebuji. A když už tak hloupě radíte a třeba jste jen špatně pochopil, že si chci do koberečku něco nechat vyšít tak jste měl poradit kde..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]