Nejste přihlášen/a.
díry ve střeše? příčníky si dokážu představit, ale hagusy nemáte a příčníky máte, přitom máte díry ve střeše..? nemůžete přidat fotku?
Díra v plechu musí mít záslepku - nesmí být ostrá hrana... ale podle popisu tedy opravdu nevím, co si mám představit. Evidentně nejsem sám, jinak by se tu už ozvalo plno kolegů.
Zdravím,chápu ho tak,že původně tam byly hagusy,někdo je sundal a zbyly díry. A teď tam jsou příčníky,které hagusy nepotřebují.. Asi...
Je to přesně tak jak píše pepr.
Uznávám že "díra ve střeše" je trochu zavádějící. V podstatě mám na střeše 4 krytky, které když odkreju tak je tam závit na šroub. Přes ten upevním příčníky a tak hagusy nepotřebuji (taky je nemám...).
Na STK příčníky vůbec nekontrolovali, když jsem se na to šikovně zeptal, říkali že tohle vůbec nespadá do kontroly. Co už ale spadá je nareziost kotoučů zadních brzd a rozdíly v měření - zřejmě kvůli těm kotoučům jsem neprošel (moc velký rozdíl mezi zadními brzdami) a do měsíce musím opravit. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.