Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě auta - focus vs i30

Od: matej23 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

zvažuji koupi a potřebuju pomoci s výběrem.

předváděřka ford focus 1,5 eco 2017 najeto 7600 km - titanium

vs

předváděčka i30 combi 1,4 2018 trochu lepší výbava krom vyhřejvání tam vede focus

co koroze u hyundai stále problém? eco boost 1,5 je to spolehlivý motor? Co se týče jízdních vlastností bude mít navrch asi ford ale místo v zadu a delší záruka hraje pro hyundai. Taky se mě nelíbí moc ten vystouplý interiér ve fordu. No jaký je váš názor lidi? nájezd max 10tis. ročně, krátké trasy, venkovní stání. 3 člená rodina. Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Bral bych Focuse... Ale prolez/ svez se v obou a rozhodni s čim se ti bude jezdit líp.. 1,5 Ekobuřt patří mezi nejlepší turbobenzíny technicky bych se ho nebál a jezdí opravdu dobře. Venkovní stání - výhřev čelního skla mám a je to dost dobrá věc...

break

winterpaket je u Forda základ...Na čirý čelní okno u oválu si nikdy nezvyknu...

hodnocení

0x
Hjundé fakt nebrat...
break
25.02.19 19:02

TAk to nemá chybu :)
break

severokorejský vůdce se nemůže mýlit...

break
hodnocení

0x

Focus v trojce má antikorozní ochranu vyřešenou výborně.Začal se vyrábět v roce 2011 a nenarazil jsme na nijak poškozený kousky i s nájezdem kolem 300k...

Ta 1.5 EB má vychytaný mouchy.Samotnýmu by mi ten motor nedělal problém...

Nic proti korejskejm autům, nejsou špatný.Nenadchnou ani neurazí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]