Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes jsem si všiml že z víčka chladiče se mi kouří, vysloveně podle chodu motoru to čmoudilo, spálený kouř...myslím si že asi bude v háji těsnění pod hlavou, tipuji správně?
Před zimou jsem dal fridex, tak si myslím že to trochu propláchnul a vyžral asi těsnění...
Máte někdo zkušenost s výměnou? Nářadí mám, ale nevím jestli to zvládnu.
Malo by to vám pomôcť: agportal.cz/...
Nastavuju sa len ventily. Rozvody sa nenastavujú,skladajú sa podľa značiek na samom začiatku skladania motora.Predzápal sa nastavuje v čerpadle a ten sa vám nerozhodí pri demontáži hlavy motora. Treba si dať pozor na poradie tyčiek zdvíhadiel ventilov a montovať ich naspäť pri páke dekompresora smerom dole. Vôľu ventilov z hlavy neviem.
Dolij chladič po samý vrch,spusť motor a sleduj hladinu vody v chladiči.Půjdou-li bublinky,je těsnění v háji a musí se vyměnit.
Jestli to zvládneš,to netuším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.