Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodat vozík za auto

Od: pt® odpovědí: 8 změna:

Poradte, máme kupce na vozík za auto. Musíme připravit Kup. smlouvu a jak dál? Tech. průk. nedáme z ruky dokud se vozík neodhlásí? Vůbec mi to nemyslí. Kde opsat dobrou Kup. smlouvu? Děkuji PT /stařenka/

doplněno 18.01.10 16:43:

Jakou kupní smlouvu vybrat? Na auto se nehodí, na motocykl se taky nehodí, tak jakou? Díky, PT /stařenka/

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Dobrý den, S novým majitelem sepište smlouvu, aby tam byla výši ceny a o jaký vozík se jedná. Dále jméno a příjmení, bydliště a rodné číslo kupujícího . Zaplatit na místě z ruky do ruky, malý dáte kupci.Ppoté zajdete na úřad s velkým t.p, Na úřadě nechat odhlásit a napsat na nového majitele. Po vyhotovení zápisu pošlete v.t. průkaz na nového majitele.

Doufám že jsem na nic nezapomněl

slonbonjohn*
hodnocení

2x

smlouvyzdarma.blogspot.co/...

Tu smlouvu lze na vozík jen upravit. A techničáky samozřejmě až po přepisu.

ar*
hodnocení

2x

Použijte kupní smlouvu jako na auto,v tom problém nevidím. Velký TP předejte novému majiteli až bude přepsán na něho (do mezi kolonky ( on je povinen tuším do 5 dnů vozidlo na sebe přehlásit. Pokud jste ze stejného bydliště tak to je nejjednoduší dojít na úřad společně. smlouvyzdarma.blogspot.co/...

pt®
hodnocení

Zatím všem moc díky, už jedu za kupujícím, PT /stařenka/

pt®
hodnocení

Tak už jsem tady. Smlouvu jsem napsala /upravila/ sama: jména, r.č., bydliště, SPZ, vinkot /nebo co to je/, cena, datum, podpisy. Kup. smlova je podepsaná, zítra na ev. voz. odhlásit, v + m tech. s sebou. Ale my jsme stř. čechy a kupující již. čechy. Stačí pojišťovně kopie vel. tech. a kup. smlouva a zel. karta ke zrušení pojištění? Kupující musí odejet s vozíkem a s vel. techničákem. Poraďte, prosím, může se to takto udělat? Děkuji PT /stařenka/

ar*

Ano může pojišťovně to musí stačit .

pt®
hodnocení

Dobře, tak ještě jednou díky. PT /stařenka/:)

pt®
hodnocení

Pojišťovně to stačilo, včera se to s poj. vyřídilo, penízky máme za vozík taky, vše OK. Moc děkuji za rychlé rady, PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]