Nejste přihlášen/a.
Poradte, máme kupce na vozík za auto. Musíme připravit Kup. smlouvu a jak dál? Tech. průk. nedáme z ruky dokud se vozík neodhlásí? Vůbec mi to nemyslí. Kde opsat dobrou Kup. smlouvu? Děkuji PT /stařenka/
doplněno 18.01.10 16:43:Jakou kupní smlouvu vybrat? Na auto se nehodí, na motocykl se taky nehodí, tak jakou? Díky, PT /stařenka/
Dobrý den, S novým majitelem sepište smlouvu, aby tam byla výši ceny a o jaký vozík se jedná. Dále jméno a příjmení, bydliště a rodné číslo kupujícího . Zaplatit na místě z ruky do ruky, malý dáte kupci.Ppoté zajdete na úřad s velkým t.p, Na úřadě nechat odhlásit a napsat na nového majitele. Po vyhotovení zápisu pošlete v.t. průkaz na nového majitele.
Doufám že jsem na nic nezapomněl
Použijte kupní smlouvu jako na auto,v tom problém nevidím. Velký TP předejte novému majiteli až bude přepsán na něho (do mezi kolonky ( on je povinen tuším do 5 dnů vozidlo na sebe přehlásit. Pokud jste ze stejného bydliště tak to je nejjednoduší dojít na úřad společně. smlouvyzdarma.blogspot.co/...
Tak už jsem tady. Smlouvu jsem napsala /upravila/ sama: jména, r.č., bydliště, SPZ, vinkot /nebo co to je/, cena, datum, podpisy. Kup. smlova je podepsaná, zítra na ev. voz. odhlásit, v + m tech. s sebou. Ale my jsme stř. čechy a kupující již. čechy. Stačí pojišťovně kopie vel. tech. a kup. smlouva a zel. karta ke zrušení pojištění? Kupující musí odejet s vozíkem a s vel. techničákem. Poraďte, prosím, může se to takto udělat? Děkuji PT /stařenka/
Pojišťovně to stačilo, včera se to s poj. vyřídilo, penízky máme za vozík taky, vše OK. Moc děkuji za rychlé rady, PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.