Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám menší problém. Vlastním GOLF 4 1,9 TDI 81kw
Konkrétně se spojkou. Pedál je funkční, nicméně když pouštím spojku třeba u rychlosti 1 tak mě vždy auto kopne trošku nebo zasekne nevím jak bych vám to přesně vysvětlil (takové to "T") Spojka, ale nedělá kravál. Když spojku pouštím ještě fakt pomaličku tak je to lepší skoro to eliminuji občas, nicméně furt tam probíhá ten danej problém.
V průběhu jízdy nemám problém. Na volnoběh mi nepadaj otáčky. Budu se těšít na odpovědi lidi. Děkuji za každou odpověď
spojka umírá, ale pokud je původní ještě dlouho vydrží, uvolnuj jí tak aby nekopala, dávej víc plynu ...ta moje na jedičkové octavii umírá už 100 tis km a pořád funguje a vystavuje
mění se spojka + setrvačník + vypínací ložisko, nejlépe vše od jednoho výrobce, cenu odhaduji ( Valeo- Luk) 6.500 - 8000
aha, myslel jsem si to, Děkuji zase za odpověď všem
takže říkate, že stačí mroauto.cz/... jaký je rozdíl mezi dvojhmotou a jednohmotou?
znamená to, že mám v autě možná původní jednohmotu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.