Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatek za lék.prohlídku

Od: frigo* odpovědí: 10 změna:

Zdravím.Chtěl jsem se zeptat kolik platíte za lékařskou prohlídku k řidičáku pro důchodce.Dvouletou.Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Platil jsem 200,- sice u jiného lékaře, ale bude to stejné i jinde, ledaže by byl někdo nena... ...

Lékařské vyšetření pro prodloužení řidičského průkazu (věk) 200,-,- Kč

frigo*
hodnocení

Dík.Tak to já sem trefil na toho nena...

Už si to nepamatuju (paměť slábne), ale kolem těch 200 to mohlo být.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak to žijete v laciném kraji - u nás 400kč již aspoň 6let , vlastně taky pamatuji za 350kč

Poplatek za lék.prohlídku

hodnocení

0x

Vždy platím 300 Kč.

hmdg
hodnocení

0x

Naše doktorka to dělá zdarma.Letos v lednu na pojišťovnu.Pak si to doktorka vyúčtuje přes VZP na tři stovky-to vidím na výpisu.Takže na Vaši otázku kolik platím za lékařskou prohlídku - odpovím nula/nic.

To je paní doktorka bílá vrána mezi doktory.

bruter*
hodnocení

0x

Bude mě 80 let a platím stále 300 kč.

Náš Pan doktor Břetislav Zatloukal to dělá zdarma,jako dárek k narozeninám.

hodnocení

0x
Nové ceny po třech letech, vyšetření na řidičský průkaz 65 let dnes praktik 600kc.Pojistovna MV hradí 500 na účet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]