Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motor ko

Od: kovac odpovědí: 6 změna:
Ahoj klekl mi motor klikovka díra v bloku.mel jsem na výběr buď sehnat motor a nebo od jedné firmy repas motoru já se spíš náklanim k repas sice je to dražší ale i tak motor jinej se mi scházet nechce aby se mi nestalo to samý nikdo neví kdo jak z tím motorem jezdil atd.jqk by ste se rozhodli vy.?A co repas motoru obnáší diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

však jsem ti to už psal, sehnat motor a vyměnit šrouby a šály na ojnicích... cca +4000 to bude ten repas,.. nevím jaky ti dali cenovy rozdil

hodnocení

0x

Auto? Motor? Atd.

doplněno 23.02.19 08:17:

@kovac: Nevím, o jaké auto se jedná, jakž takž jsem schopný pochopit motor. Takže zkus mi říci typ auta a označení motoru.

Ale ať tak nebo tak, sehnal bych jiný m,otor stejného typu a dál bych se nestaral.

doplněno 23.02.19 08:42:

Pořiď stejný motor s ověřenou historií a máš po starostech. GO motoru tě vyjde asi tak 4x dráže.

kovac
hodnocení

Auto b6 bxe 1.9 77kw 2007 klikovka vyletěla z motoru

kovac
hodnocení

Passat b6 1.9 77kw 280xxx bxe jenže to se mi prave moc nechce dám tam jinej motor a za měsíc to budu řešit znova každej da k motoru záruku měsíc a ten repas dává 12 měsíců a udělají tam skoro vše ten repas musí bejt taky dobrej ne?přece je to go motoru nebo?
break

hodnocení

0x

opět bxe

sežen jinej motor třeba z angličana

tomu nech vyměnit ojniční šály a šrouby,udělej mu rozvody termostat skontrolujte popřípadě přetěsněte vstřiky a jezdi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]