Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké nájezdy na osobní auto?

Od: bruno odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si koupit nájezdy na osobní auto, nějaké které mi vydrží snad celý život (pro výměnu olejů, a opravu podvozku atd.) jen pro mou osobní potřebu v garáži.

Prodávají se nějaké TYTO jsou k něčemu? Případně které by jste si koupili?

Děkuji vám tady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

0x

po zkušenostech je podle mě lepší pořádnej hever a stojky.

Na výměnu olejů je to na prd, na podvozku se tohos tím taky nedá moc udělat.Leda tak vejfuk a podobně...Navíc to zabírá moc místa.

Párkrát jsem s tím dělal a dnes mi to příjde zbytečný, stejně si pod to člověk musí lehnout.To raději auto přizvednu a podložím stojkama...

Pokud koupi hever, kterym to dostane aspon do stejne vysky jako s najezdama tak proc ne. Ja jsem je pouzival a neprislo mi to nijak zle. Najedu lehnu sundam dekl povolim sroub, vypustim olej. Nez vyheveveruju na stojky, tak pomalu nalivam novy olej na najezdech. Kdyz delam podvozek tak vyjedu nahoru a postavim na spalek. Pohoda. Ted uz pouzivam plosinu tak na najezdy seru. Naposled jsem na nich delal rozvody. Navic cena heveru a stojek bude nekde jinde. Ale zalezi na tazateli. Proc ne.

xenofob
hodnocení

0x

na celý život je dobré vykopat montážní jámu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma auto nájezdy
Otázky na téma nájezdy na auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]