Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zblázněná elektronika

Od: honza19 odpovědí: 5 změna:

Ahoj všichni, potřebuji radu ohledně Fabie 1 (2002)

- týden zpátky mi při parkování přestal fungovat posilovač a následně zdechlo auto. Když jsem se ho snažil nastartovat tak naskočí a po vteřině opět zdechne. Baterka byla plně nabitá, ale i přesto se mi v posledním týdnu stává že otočím zapalování a auto vůbec neraguje... Dále se mi stává, že auto stojí, je nastartované a při otočením volantu se vypne rádio, to samé při rozjezdu ať už dopředu či dozadu...

Když startuju auto tak to nikdy nedá napoprvé, vždycky se nahodí a zdechne, takhle 5x-6x a potom se už ani nenahodí...

Doplňující info dám, díky za pomoc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
NEní špatná spínačka?

hodnocení

0x

asi bych taky začal novou elektrickou částí spínací skřínky

a jako druhý kontrola tavných pojistek a spojů v černé krabičce na baterii

honza19
hodnocení

Potřebuji vyřešit hlavně problém s tím, že auto po nastartování ihned chcípne ( konkrétně vysočí otáčky, potom spadnou a následně auto zhebne..)

Na toto může pomoct spínací skříňka?

Díky

Zkus vyčistit a nastavit klapku
skoda-club.net/...

hodnocení

0x
Svazek u motoru ko. Na prvni pohled to nevypada. Drzi to pokupe izolace. Kabel je mirne nafoukly oproti dobremu dratu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]