Nejste přihlášen/a.
Osobní automobil Opel Astra, 1,9 CDTI, 16V, 110kW - při běžné rovnoměrné jízdě došlo k náhlému zastavení chodu motoru, bez jakéhokoliv doprovodného zvuku. Po provedení diagnostiky v opravně sděleno, že odešla řídící jednotka a po její výměně za novou v ceně 59 tis.Kč další zjištění, že přeskočil řemen a poškozen motor. Proč byla měněna řídící jednotka, když se následně zjistila mechanická závada na motoru, nebo snad tato závada poškodila řídící jednotku?
Zatím jsem se nesetkal s tím,že by při běžné jízdě umřel rozvoďák, Zažil jsem to při startu a podruhé při roztahování. Takže se mi to nějak nezdá.
V servise jste odevzdal auto,oni zjistili závadu a navrhli opravu za nějakou cenu. To jste asi podepsal a oni také. Takže toho bych se držel - zpojízdněte auto za tyto prachy anebo ho uveďte do původního stavu a jdu jinam. Asi bych nesouhlasil s tím,že tady máte 60 litrů a zkoušejte dál,za dalších pade. . Jaká je hodnota auta?
Je to jen názor laika,auta neopravuji,jen s nima jezdím.
Rozvod skočí i při běžné jízdě, vim např. o Focusu před FL 1,8, za jízdy najednou ztichnul, žádná rána nic.. Skočený rozvod - potkan, vyreklamováno po menší tahanici s Fordem CZ (nechtělo se jim)..
Pokud skočil rozvod (a nestalo se to až v servisu), tak souhlas s Xenofobem, ŘJ nejspíš mechanik potřeboval pro známého a nejjednodušší je šlohnout jí hejlovi... Nech si vrátit původní a jdi jinam.
To je béččkový autoservis Táta A Syn Na Dvorku? Nedokážu i představit, jak podobní profíci opravují hybridy a elektromobily...
Podle všeho tu ŘJ někdo potřeboval pro své soukromé kšefty které dělá doma v garáži po práci z dílů které si ukradne ...dal jste někomu dobře vydělat, at tam vrátí tu poškozenou a jedte jinam
přeskočený rozvody ti nezničí řj motoru !
řj dokáže zničit většinou přebíjející alternátor -když dává víc jak 15 voltu
kdys naposled měnil rozvody že ti přeskočili?
ten servis kams to dal to museli bejt ale esa
řj prostě jen tak neodejde
Kamarádovi dávali do 1.6 Astry G v autorizovaném servisu tedy u opla ,repasovanou řídící jednotku, protože v té jeho odešlo napájení nějakého snímače a i s prací platil aspoň co mi říkal necelých 11 tisíc a na ten díl dostal i záruku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.