Prosím Vás pokud mi partner daroval auto darovací smlouvou(auto je psane na nej) muze mu ho exekuce zabavit(nebo mi,kdyz jsem auto dostala?)dekuji Vam za odpovedi a snad pomůžete
Pokud je partner v exekuci tak podotýkám, že se svým majetkem nesmí nijak nakládat. Pokud je majitelem auta, tak mu samozřejmě exekučně zabaveno být může.
Pokud je v registru psané na něj tak ho exekutor zabaví. A i s darovací smlouvou budeš mít problém prokázat, že není jeho a že jeho nebylo nebylo ani v době exekuce resp. i nějakou dobu před ní (předpisy proti "uklízení" majetku)
Řepka si jde za to sednout, auto které bylo v soupisu exekutora prodal kamarádce i když vědel, že s ním nesmí nakládat
Samozřejmě nepomůžeme, pouze doporučíme najít si movitého partnera který není zatížen dluhy
upalu
Nejde.
Řepka je souzen za zpronevěru. To auto mu totiž již nepatřilo. Měl ho pronajaté od K & H a.s., která ho dříve od něj se schválením exekutora odkoupila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.