Zdravim lidi, mam problem, zene ukradli kabelku s vecma a byli tam klice od auta, mame doma klicek druhy ale nereaguje na dalkove otevitani jen rucne. Do spinacky dam klic a blika mi imobilizer a nejde nastartovat. V klicku nejede ani to infra nevite co udelat? Renault 1.6 1996 diky moc
Náhradní klíč se spárováním provede servis za cca. 2500-4000,-Kč. I kdyby druhý klíč fungoval, nechal bych to pro jistotu v autorizovaném servisu změnit - jinak díky věcem v kabelce a klíči se starým imb přijdete i o vůz.
Druhá možnost než nový klíč za 4000.- je koupit kličky na vrakáči, ohlídat si aby vevnitř byl papírek s kódem kličku. Vygenerovat kód klíče pro imobilizér a propojit cizí klíč s autem. Přehodit planžetu je záležitost 10 minut.
U rencka není nic neobvyklého, že jen jeden klíč ovládá imobilizér. Druhý je pro nouzové otevření při ztrátě klíčku. Myslím, že když ho rozloupneš, nebudou v něm střeva. Jen planžeta. Pokud v něm elektronika je a papírek s kódem taky, tak ti v sobotu na druhém počítači můžu kód pro spárování vygenerovat.
Třetí možnost je, nechat na diagnostice imobilizér odstavit.
krtek66
Mám sice škodovku, ale v momentě kdy tam volám s nějakým UNI dotazem a chcou po mě VIN auta, který s tím nemá vůbec co dočinění, tak je pošlu do řiti a zjebu jak Alíky, že nic neví. Tak či tak 4000,- kdo tu cosi psal, je přehnaná částka. Garážník to udělá s VAGem za 200,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.