Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cross volné špice

Od: hondar odpovědí: 8 změna:
Zdravím mám dotaz mám u motorky 1 prasklou špici a asi 3 volnejsi jinak všechny v pohodě. Je to velký problem? Díky za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

To je skutečně inteligentrní otázka, samozřejmě to není velký problém, proto jezdi dál a tak dlouho, dokud se postupně neuvolní i ostatní dráty

hondar
hodnocení

A čím to pritahnu? Vůbec tomu nerozumím jsem v tom úplně laik

V první řadě vyměnit prasklý drát a pak seřídit, ale když o tom nemáš "ani páru", tak to nech udělat někomu, kdo se vyzná, než si nameleš "hubu".

hodnocení

0x

Je to VELKÝ problém. Do opravy bych nejezdil a pokud je to CR500 tak radši prodat.

jirik666
hodnocení

0x

ivanhorseman: Můžete to prosím nějak vysvětlit? Ta motorka CR500 je nějaká mizerná? Díky.

hondar
hodnocení

Tak to asi někam dám o. Nemáte někdo zkušenosti s někým v benesove u Prahy a okolí? Díky za odpověď

CR500 byla extrémně silná a slabší jedinci ji ani nenastartovali a dost často se upravovala tak, že se výkon snižoval. Tj pro ne zcela zdatné jezdce to byla či je velmi nebezpečný stroj.

jirik666
hodnocení

0x

Aha, díky za vysvětlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]