Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cvakání při rozjíždění

Od: miros* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

při rozjíždění ať už dopředu nebo do zadu se mi z okolí jednoho předního kola ozvývá zvláštní cvakání, které ihned po rozjetí přestane.

Je to opel astra G motor 1.6 , 16V. Nenašel jsem nic uvolněného, nenapadá někoho co by to mohlo způsobovat?

Děkuji vám

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

break
hodnocení

6x

jestli jsou kola trošku v rejdu, tak homokloub...

nikdo*
hodnocení

3x

Pokud to cvaká nepravidelně při akceleraci i při brzdění, tak by to mohla být vůle na poloose.

miros*
hodnocení

Kola jsou právě rovně :(

break

ještě mě napadá jedna věc, co si tyhle auta tak vybavuju, tak jim umíraj silentbloky na motoru.Mejvaj čtyři.Jeden vepředu za chladičem a druhej vzadu na nápravnici a ty docela umíraj a vyluzuje to při rozjezdech takový pocvakávání kovu o kov.Na oba je vidět z vrchu a stačí vzít za motor dopředu dozadu...

007cz

Volné brzdové desticky? Muj tip.

break

007cz: taky se snažíš naladit křišťálovou diagnostiku?Přes net těžko někdo něco uslyší :)

Ale máš recht.Může být...

miros*
hodnocení

0x
Ono to cvaká pouze při rozjíždění :(

hodnocení

0x
Kamínek v gumě.
rv*

Mně tam cvakala částečně odlepená samolepka na vnitřní straně disku. Ten papír byl snad nezničitelný a pěkně vyleštil místo, o které škrtal.

miros*
hodnocení

0x
Cvaka to jen pri rozjizdeni, jinak ne.

hodnocení

0x

Zdravím,taky mám uplně stejný problém,jak ty,auto mám stejný aji motor je stejný,jak ten tvůj.A to už jsem naštívil hodně servisu aji na STK jsem byl a nenašly žádný problem.Pokud zjistíš problém napiš ho sem.

miros*
hodnocení

0x
Dobrý den
cvaká to jen při rozjíždění, když se auto jako by "zatřepe". Při rychlém rozjezdu nic ani při brzdění.
Děkuji vám

miros*
hodnocení

0x
Dobrý den,
závadu jsem nenašel, náhodou ještě něco někoho z vás nenapadlo?
Děkuji vám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]