Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneumatiky Continental Conti Cross Contact

Od: magdon® odpovědí: 3 změna:

Máte někdo zkušenost s těmihle pneumatikami? Chci je pro běžný provoz a občas lehčí (až střední) terén. Jak se chovají na mokru?

doplněno 20.02.19 08:38:

Joudis - No mně se to terénu taky moc nezdá ale v popisu je všude uvádějí jako terénní. Názory na Netu jsou dost rozdílné. Potřebuju to na Jeep Cherokee KJ, většinou na silnici a občas na blbnutí v terénu (vzhledem ke konstrukci tohodle auta ale stejně žádný těžší terén nepřichází v úvahu). Tyhle gumy mi doporučil kolega, ale vlastní zkušenost taky nemá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kepler*
hodnocení

0x

Zkušenost nemám a pochybuju, že někdo bude mít právě s tímto modelem. Obecně pneu Continental patří spíše do střední třídy. Zkus ale najít něco v d-testech: dtest.cz/... Takových testú jistě bude víc, stačí pohledat. Rozhodně jsou objektivnější, než subjektivní zkušenosti pár majitelů.

joudis*
hodnocení

0x

Na jaké auto to chceš obout? Rychlostní limit 240 km ...to nebudou pneu do terénu ani lehčího natoz stredniho :( Měl jsem ContiCrossContact LX a v terénu suchý šlo bláto horší ale jinak na silnici drželi i v zime na 4x4 Tak předpokládám ze ty výhledle budou na silnici super ale do terénu mééé na to nejsou dělané ...bud rychlost na silnici nebo výkon v terénu obojí nelze ...můj názor ;)

joudis*

A co Continental ATR universalni ty na silnici i v terénu jsou mnohem lepší a i rych. limit V ...fakt záleží na jakém autě a co upřednostnit silnici terén ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]