Nejste přihlášen/a.
Máte někdo zkušenost s těmihle pneumatikami? Chci je pro běžný provoz a občas lehčí (až střední) terén. Jak se chovají na mokru?
Joudis - No mně se to terénu taky moc nezdá ale v popisu je všude uvádějí jako terénní. Názory na Netu jsou dost rozdílné. Potřebuju to na Jeep Cherokee KJ, většinou na silnici a občas na blbnutí v terénu (vzhledem ke konstrukci tohodle auta ale stejně žádný těžší terén nepřichází v úvahu). Tyhle gumy mi doporučil kolega, ale vlastní zkušenost taky nemá.
Zkušenost nemám a pochybuju, že někdo bude mít právě s tímto modelem. Obecně pneu Continental patří spíše do střední třídy. Zkus ale najít něco v d-testech: dtest.cz/... Takových testú jistě bude víc, stačí pohledat. Rozhodně jsou objektivnější, než subjektivní zkušenosti pár majitelů.
Na jaké auto to chceš obout? Rychlostní limit 240 km ...to nebudou pneu do terénu ani lehčího natoz stredniho Měl jsem ContiCrossContact LX a v terénu suchý šlo bláto horší ale jinak na silnici drželi i v zime na 4x4 Tak předpokládám ze ty výhledle budou na silnici super ale do terénu mééé na to nejsou dělané ...bud rychlost na silnici nebo výkon v terénu obojí nelze ...můj názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.