Nejste přihlášen/a.
Zdravím, lidi ako je to s tými pokutami za prepadlú STK?... Ak do 14 dní od dátumu prepadnutia STK sa z vozidlom dostavíte na STK a či už bude úspešná alebo neúspešná tak ste od pokuty oslobodený alebo ju musíte zaplatit už po jednom dni od dátumu skočnenia?...
Ďakujem za odpovede...
Teď půjdu na STK s autem po desíti letech,pokutu neočekávám. To auto nesmí na silnici,nesmí Vás s ním chytit. Takže na podvale,jiný problém nevidím.
Tak určite humorné... Určite si mal ale odhlásené z evidencie ked Ti neprišla pokuta... A odpoved na moju otázku nevieš?...
Já se tady veřejně přiznám, že mám propadlou STK na všech vozidlech
1. Pracovní auto - 3 měsíce
2. Rodinné auto - 2 roky
3. Motorka - 6let
Vše v dobrém stavu. Není čas.
V roku 2018 bol v SR zchválený nový zákon a nejaký elektornický systém ktorý po zaznamenaní prebadnutia STK Vám posiela pokuty... Svinstvo teda... Je možné evidovat vozidlo v ČR aj ked mám trvalé bydlisko na Slovensku?:.. V nejakom hraničnom okrese napr...
Ako píšete vyššie čo je im do toho čo si robím z autom...
za co pokutu? pokutu jedine kdyz vas chyti cajti, lidem na STK je naprosto jedno jestli vam konci technicka zitra nebo skoncila pred rokem, na stk vam zadnou pokutu dat nemuzou
Přečtěte si ten odkaz v mé předchozí odpovědi. Na slovensku se automaticky rozesílají pokuty za propadnutí technické.
jsme na poradte.cz, to ze tazatel neumi napsat poradne svuj dotaz je jeho problem, to ze pise slovensky neznamena ze mysli zakony na slovensku, takze odpovidam tak jak je to v CR
@jurajjuraj neřekl bych ani slovo, kdyby tu už nebylo několik odpovědí, které to řeší a je z nich naprosto patrné, že se jedná o problém na slovensku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.