Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Díra v zadním světle

Od: rodic odpovědí: 5 změna:

Mám 2 cm díru v zadním světle, blízko jeho kraje. Bude to vadit při technické?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano.

doplněno 19.02.19 18:13:

Projít Vás možná nechají s tím, že si Vás do určité doby pozvou na opakovanou kontrolu po odstranění závady.

rodic
hodnocení

@magdon Tak že mě nenechají projít?

gum

jen na měsíc, aby jste si mohl do té doby dojet do servisu nebo na vrakáč pro světlo jiné.

zdennek
hodnocení

2x

Zdravím. Nevím jestli s dírou projdeš na STK, můžu ale poradit jak ji opravit. Řešil jsem před asi deseti lety, nechtělo se mi dávat 2500,- za nové světlo. Sehnal jsem kus rozbitého červeného světla, rozlámal a naložil do skleničky od dětské výživy do acetonu. Rozpouští se pomalu, asi po týdnu byla konzistence medu. Vymontoval jsem zadní světlo, díru přelepil obyčejnou průhlednou izolepou a zevnitř pomocí špejle díru vyplnil tímto červeným "medem". Nechal jsem do druhého dne vytvrdnout a postup podle potřeby jednou nebo dvakrát zopakoval. Páska jde lehce sloupnout a povrch je zcela hladký. Nedávno jsem byl znovu na STK a poprvé mi to zapsali do lehkých závad.

hodnocení

0x
Někdy, když to není v aktivní ploše světla a nemá to ostré hrany, staci přelepit isolepou a pouštěj to. Jestli to máš přímo u žárovky která má svítit červeně a místo toho ti tam prosvítá bílá, tak máš smůlu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]