Nejste přihlášen/a.
Asi před měsícem jsem jela za tmy a děště po neznámé silnici.Proti mě jezdilo pořád nějaké auto a tak jsem jela při kraji ,kde jsem vlétla do několika děr asi při 50 km rychlosti.Od té doby slyším zepředu ,jakoby před řidičem nějaké bouchání.V servise nic nezjistili.Mám to zkusit nechat okouknout jinému opraváři nebo zajet opět do toho kam jezdím a říct jim ,že to určitě nebude v pořádku.Děkuji.
Čus, nejlíp s tím zajet na STK, nebo do servisu, kde mají pořádné zkušební zařízení - tzv. "třasadla" , tam vyloučí problém s nápravou, závěsy kol, atd. Možná je to levnější než v autorizovaném servisu, a jako bonus máš "novou" STK, pokud to projde. Může být urvaný závěs tlumiče / potažmo proražený úchyt "Personky" v kastli - podběhu, - viditelné při otevření kapoty. Zlomený či vylítlý z úchytů příčný stabilizátor (taková zahnutá tyčka napříč nápravou), taky urvaný silentblok motoru či převodovky... atd. Možná by na to přišel spíš trochu technicky zkušenější soused, než servis! Nenapsala´s jaké je to autí a jak staré...? To dost rozhoduje. Já jsem takhle v dírách na zasněžené silnici "Kolínské" před cca 10ti lety i zlámal ve zkrytých dírách všechny 4 torzní tyče v zadní nápravě u mého Renaulta (škoda cca 40.tis. Kč), a pač se "neumím soudit" , tak ŘSP (nebo jak se to jmenuje..? - s tím Ťokem) tak zůstalo nedotčeno, a já mám dodnes nepojízný vůz... - fakt super! Já bych všechny náklady opravy tý tvojí závady vyžadoval od ministerva dopravy - jejich šlendrián!
Čus , Alfi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.