Nejste přihlášen/a.
Potrebuji auto, pro praci i pro normalni jezdeni. Cenove jsem omezen 150 000 Kc. Hledam kombika, nejlepe pohon 4x4 a vetsim kufrem bez rantlu (nakladam 60 kilove veci). Palivo nejlepe diesel, motor s turbem. Jezdim po cele republice a slovensku, takze nejakou rozumnou spotrebu. Pokud se objevi konkretni auto budu rad, ale spise mi jde o znacku a typ. Nemam prehled v autech a chci aby mi auto nejakou dobu vydrzelo. Poradte prosim vlastni zkusenosti s ruznymi typy, ktere splnuji danou specifikaci. Diky Kamikadze
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
miljan*
0x
Obávám se, pokud bude splňovat všechny požadavky, tak to bude pěkný šrot, kromě rozumné spotřeby.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]