Potrebuji auto, pro praci i pro normalni jezdeni. Cenove jsem omezen 150 000 Kc. Hledam kombika, nejlepe pohon 4x4 a vetsim kufrem bez rantlu (nakladam 60 kilove veci). Palivo nejlepe diesel, motor s turbem. Jezdim po cele republice a slovensku, takze nejakou rozumnou spotrebu. Pokud se objevi konkretni auto budu rad, ale spise mi jde o znacku a typ. Nemam prehled v autech a chci aby mi auto nejakou dobu vydrzelo. Poradte prosim vlastni zkusenosti s ruznymi typy, ktere splnuji danou specifikaci. Diky Kamikadze
Obávám se, pokud bude splňovat všechny požadavky, tak to bude pěkný šrot, kromě rozumné spotřeby.
kamikadze*
Upozornuji, ze pohon 4x4 je idealni pro mou praci i pro lepsi bezpecnost v provozu, ale na druhou stranu neni nutny za kazdou cenu. Taky TD neni nutny a je mozno se obejit i s benzinem, popripade, kdyz uz nebude jina volba tak s kombinaci benzin+LPG.
Volil bych Audi Quatro, nebo Subaru ale ten nema diesel, ale oba vyrobci maji nejmene poruchovi system 4x4. Audi vyborne motory TDI ale pozor na vahu vzduchu je lepsi ji nechat proverit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.