Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nacenění vozu - Renault Megane Combi

Od: mysina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Chystám se prodávat vůz Renault Megane Combi a ráda bych znala reálnou cenu, za jakou je ho možné prodat. Níže uvádím všechny potřebné informace. Předem děkuji za info, jaká je dle vašeho názoru momentální hodnota vozu.

Renautl Mégane Combi, r. v. 2010, TP z ČR, koupeno v ČR, 1. majitel

objem motoru 1598 m3, 74 kW, benzín, šedá metalíza

najeto cca 150 000 km

servisní knížka ne

manuální klimatizace, elektricky ovládaná přední okna, tempomat, ovládání rádia na volantu, letní a zimní pneu

1x střet se zvěří - výměna levého předního světlometu; vůz bourán zezadu jiným vozem v rychlosti cca 40 km/h nedobržděním na světlech - výměna pátých dveří
lehké škrábance laku na dveřích a přední kapotě

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odhaduju tak 90 tisíc.

pavelka*
17.02.19 15:47
hodnocení

0x
80

oceneni
17.02.19 16:06
hodnocení

0x
70

mathew
hodnocení

0x

Náraz zezadu v 40km/h a odnesli to jenom dveře jo? bud je to auto z pořádné oceli včetně světel a nebo lžeš*smich*

Takže tak maximálně 60 tisíc a osobně bych to nebral vůbec...

sussie
hodnocení

0x
Ja tim stejnym vozem jezdila v praci. Na 180tis jsme ho chteli prodat a nakonec zustal jako rezervni. Auto bylo nebourane a za 110tis jsme nenasli kupce. Uprimne - nedivim se. Bylo velke, pohodlne, ale na tech 150tis se zacalo sypat. Nic velkeho, ale v servisu jsem byla kazdou chvili. Navic ten motor je na tak velke auto strasne slaby. Jeste mimo mesto ok, ale na dalnici nebo vetsi dalky to je utrpeni. Zkusila bych tech 100tis a videlo by se... ale neprijde mi to realne

asd1
hodnocení

0x

8 let starej Megan, celou dobu to jezdilo po polňačkách v ČR, bouraný zepředu i zezadu/ zezadu hodně (to těžko byly jen 5. dveře, ale spíš zadní čelo a dost možná i kastle pod zadním čelem.. Nárazník nepočítám, to je estetika za hubičku..

= za 50 budeš hodně rád.. (za to jsem kupoval Focuse kombíka v top stav, nebouraného, dovoz z D, couvačky, klima automat, vyhřívaný čelní sklo + sedačky, zánovní pneu a brzdy + podobný vopičárny, dostal jsem k tomu komplet šanon s fakturama za servis. I když je fakt, že v ČR je spousta hejlů a dají klidně 150k za šrot, tak třeba uspěješ... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]