Ahoj,mám zájem koupit také Phaetona v 3 dieslu nebo Chrysler 300 C také v dieslu nemáte zkušenosti s tímito vozy?Rok výroby,tak od 2008 výše.Rozhoduji se mezi:Bmw 730DPhaeton 3TDIChrysler 300 C - také v naftěJezdím ročně okolo 30 - 40tis/km Jinak bych asi uvažoval o V8 u těchto značek.Díkec za radu.
Můj názor. Zamáčkl bych ego a koupil s takovým nájezdem auto sice nižší kategorie, nicméně nové či zánovní s jasnou servisní historií. Auto vyšší třídy bych si koupil maximálně po skončeném leasingu a to bude trochu jiná cenová kategorie a například bych se vyhnul BMW které mi dnes připomíná spíš spotřební zboží. U těchto ročníků bude dost hrozit, že vozidlo prošlo rukama nějakého člověka, který chtěl ukázat, že na to má a při prvních výdajích zjistil opak. Takže černá díra na finance a u podobných aut jsem se s tím setkal už nejednou.
Spokojil bych se z vyšší střední takže BMW 530d, Mercedes E možná ještě Jaguar XF a to je tak všechno. Oproti tvému výběru to bude novější v lepším stavu a hlavně možná najdeš někoho, kdo to umí opravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.