Zdravím mám otazecku je lepší passat b5(A jaký motor.)nebo b6 kamarád má b6 1.9 tdi bls a dneska mu vyletelela ojnice ven tak mám trochu z toho strach původně sem chtěl tu b6 ale prej nejsou moc povedené můžete mi prosím poradit jaké teda auto zvolit děkuju.
Tak si nekupuj Passata, když máš strach (oprávněný ) a jak si pomůžeš Superbem, kde je stejný motor teda fakt netuším
Já bych koukal na C5, 407, Lagunu, Vectru...
daniela*
Doporučit Lagunu místo Passata, to chce hodně odvahy...
První Superby nebyly zrovna moc povedené, to snad už radši toho Passata. A "stejný motor" nějak nechápu, není 1.9 TDI jako 1.9 TDI - a nejenom TDI se osazovaly.
A pokud to nemusí být nutně koncern VW, tak bych se taky poohlížela po jiné značce, třeba už zmíněné Volvo. Tahle auta už mají prostě svoje odslouženo.
Vykašly se na passaty a celej koncern a di do Volva V70 2l diesel 120kw 5 hrncú Cca pře 3 mi lety sem bratrovi rozmluvil passata a uvrtal ho do volva Do dnes mě blahořečí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.