Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím si rady

Od: jiris* odpovědí: 7 změna:
Zdravím mám otazecku je lepší passat b5(A jaký motor.)nebo b6 kamarád má b6 1.9 tdi bls a dneska mu vyletelela ojnice ven tak mám trochu z toho strach původně sem chtěl tu b6 ale prej nejsou moc povedené můžete mi prosím poradit jaké teda auto zvolit děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Musí to být nutně Passat?
Existuje nespočet jiných aut.

jiris*
hodnocení

Jako nemusí ale líbí se mi nebo pak třetí varianta superb 2003?

mathew
hodnocení

0x

Tak si nekupuj Passata, když máš strach (oprávněný *smich*) a jak si pomůžeš Superbem, kde je stejný motor teda fakt netuším:-D

Já bych koukal na C5, 407, Lagunu, Vectru...

daniela*

Doporučit Lagunu místo Passata, to chce hodně odvahy... *nevi*

První Superby nebyly zrovna moc povedené, to snad už radši toho Passata. A "stejný motor" nějak nechápu, není 1.9 TDI jako 1.9 TDI - a nejenom TDI se osazovaly.

A pokud to nemusí být nutně koncern VW, tak bych se taky poohlížela po jiné značce, třeba už zmíněné Volvo. Tahle auta už mají prostě svoje odslouženo.

hodnocení

0x
Passat nebo Superb, prašť nebo bouchni. To je úplně stejný.
Kouknul bych třeba na Volvo, nebo Ford Mondeo.

hodnocení

0x
Vykašly se na passaty a celej koncern a di do Volva V70 2l diesel 120kw 5 hrncú
Cca pře 3 mi lety sem bratrovi rozmluvil passata a uvrtal ho do volva
Do dnes mě blahořečí *smich*

break
hodnocení

0x

B5 a i B5,5 jsou držáci.Ta B6 je krám, jediná rozumná volba je 1.9 TDI PD 77kw , ale i tak nic moc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]